Webinarer

Vi vil fremover holde webinarer der vi presenterer aktuelle tema innenfor teknologi og digitalisering. Har du ønsker og forslag til tema eller andre spørsmål er det bare å ta kontakt.

Presentasjoner: Hvordan sikre at din merkevare blir ivaretatt i alle kundemøter?

Onsdag 21. oktober, fra kl. 10.00 til kl. 11.00

Hvor mange kan med hånden på hjertet si at de alltid bruker den beste og mest oppdaterte firmapresentasjonen i dialog med kunder, leverandører og samarbeidspartnere?

Sparebanken Møre tok kontakt med Avento i fjor med en lignende utfordring. 

Sammen fant vi en løsning som vi er skikkelig stolte av!

Kjenner du verdien av dine data?

Torsdag 17. september, fra kl. 10.00 til kl. 11.00

Ønsker du å lære mer om hvordan du og din organisasjon kan spare tid og ressurser på manuelle rapporter og analyser i Excel? 

Ved å bruke Power BI for å tilgjengeliggjøre oppdaterte og sammenstilte data fra ulike system og kilder kan du nemlig det. 

Vi viser deg hvordan.

Internet of Things

Onsdag 17. juni Kl. 10-11

IoT er ikke lenger forbeholdt store selskaper med tilsvarende store budsjetter. For alle bedrifter kan IoT bidra til mer strømlinjeformet produksjon, bedre oversikt og mer data.

Lurer du på hva som ligger bak begrepet IoT, og hvordan dette kan hjelpe din bedrift? Meld deg på gratis webinar.

Kom i gang med Power BI

Onsdag 6. mai kl. 10

Vi går inn i en tid der organisasjoners mulighet for å agere raskt på nye trender blir viktigere enn noen gang før. En viktig faktor her, er muligheten for å kunne treffe datadrevne beslutninger. Hvor flink er din organisasjon til å lese og forstå store datamengder, og tilrette for datadrevne beslutninger?

Business Continuity

Onsdag 01. april kl. 12.

I dette webinaret vil Geir Balsnes snakke litt om "Business Continuity" - Hvordan planlegge for fortsatt drift i virksomheten i forskjellige kritiske situasjoner. Vi vil vise litt metoder og gode eksempler og ikke minst prøve å svare på spørsmål som dere måtte ha. Har dere fått testet beredskapsplanen - eller hadde dere ingen plan? 

Hvordan jobbe effektivt med Teams

Torsdag 26.03 kl. 10.

Nysgjerrig på hva bedriften din kan oppnå ved å bruke Teams? Kanskje dere allerede har begynt å kikke på Teams, men lurer på hvordan dere kan få mest mulig ut av plattformen? Vi arrangerer gratis webinar.