Avento + Visma

Som et ledd i vår ambisjon om å realisere digitale muligheter, ble vi våren 2019 en del av Visma Custom Solutions. Visma kjøpte Avento for å styrke sin satsing på skreddersydde løsninger, og samlet er Visma Consulting og Avento en av de absolutt ledende leverandørene av systemutvikling basert på Microsoft-teknologi i Norge.

Verdifullt partnerskap

Det digitale landskapet forandrer seg hele tiden, og det er derfor viktig for oss å ha tilgang til spisskompetanse innenfor nye fagområder. Samtidig er det utfordrende for kundene våre å manøvrere i en jungel av muligheter, og de ser stadig oftere til oss for råd. Med Visma i ryggen, representerer vi et unikt kompetansemiljø, med store muligheter til å skape verdi for kundene våre. Vi har høye ambisjoner for alt vi gjør, og opplever også at dette partnerskapet styrker vår posisjon som en attraktiv arbeidsgiver.

I forbindelse med oppkjøpet uttalte Vidar Evensen, adm.dir i Visma Consulting: 

– Vi har lenge sett etter et selskap som kan utfylle og forsterke oss både faglig og geografisk. I Avento får vi begge deler. Kompetansemessig og kulturmessig utfyller vi hverandre svært godt, for de ansatte i Avento er en svært kompetent gjeng, som i likhet med oss er opptatte av faglig utvikling og er nysgjerrige på ny teknologi.

Hva betyr dette for kundene våre?

For oss er partnerskapet med Visma er et viktig skritt i retning av å være en enda mer relevant leverandør. Både eiere og ansatte ser store muligheter videre, og vi jobber tett sammen med Visma i flere prosjekter. Blant våre nye fagressurser har vi nå blant annet Visma bWise, et sterkt kompetansemiljø inne BI, og e-handelsselskapet Visma Digital Commerce som blant annet har Fjellsport.no og komplett.no i sin portefølje.


Vi har ingen planer om å bli mer byråkratiske eller slutte å satse lokalt. Den største forskjellen er at vi nå har tilgang til et flere ressurser og et bredere fagmiljø som vi kan trekke på når vi trenger det. Visma er veldig opptatt av å bevare og videreutvikle den kompetansen og kulturen vi har bygget i Avento.

– Rent praktisk har lite endre seg. Vi heter fortsatt Avento og består av de samme folkene, med de samme verdiene, sier Stian Bang, daglig leder i Avento.


Lurer du på noe? Ikke nøl med å slå på tråden eller sende oss en melding!

Ansatt

Stian Bang

Daglig leder

004790779400
Ansatt

Torstein Ødegård

Leder system

004796629911
Ansatt

Torill Eliassen

Leder salg og marked

004795477562
Ansatt

Eirik Staurset

Leder web

004791625102