Vil du være med og forme fremtiden?

Vi trenger flere engasjerte kollegaer for å kunne levere enda bedre løsninger for kundene våre. Vi ser etter spydspisser med lidenskap for teknologi, og har ledige stillinger innen alt fra utvikling og business intelligence til UX-design og markedsføring.

Verden er i rask endring, og vi opplever høy etterspørsel etter nytenkende digitale løsninger. Kundene våre trenger rådgivere med spisskompetanse i ulike fagfelt innen teknologi og digitalisering som kan lede dem gjennom et skiftende marked. Vi har i dag nesten 90 ansatte, og vi trenger fortsatt flere. Med bredde av spisskompetanse vil vi bygge fremtidens løsninger. Blir du med?

Hans Olav Sunde - Systemutvikler og teamleder

- Jeg har jobbet med systemutvikling i Visma Avento i 7 år, og fikk nylig mulighet til å bli teamleder. For meg er det veldig givende å jobbe sammen med så mange dyktige mennesker. Man lærer mye av å sitte så tett på personer med spisskompetanse innen så mange ulike fagområder. I tillegg er det et veldig godt arbeidsmiljøet hvor alle er opptatt av at vi skal trives og ha det bra på jobb. Smågodt hver fredag er heller ikke feil.

Trigges du av utfordrende prosjekter og fantastisk arbeidsmiljø? Vi trenger flere dedikerte systemutviklere som kan utvikle innovative løsninger for kundene våre.

Et bilde av noe

Karoline B. Hansen - Teamleder Web

- Det som trigget meg med Visma Avento var muligheten til å få jobbe så tett på ny teknologi. Det er spennende å se en idé bli gjort om til virkelighet. Det som likevel har imponert meg mest er støtten og fagmiljøet. Alle brenner for å skape gode løsninger, alle ønsker å bidra. Jeg er rett og slett skikkelig begeistra over å få jobbe med så mange flinke folk. Nå trenger vi enda flere dyktige kollegaer, fordi vi ønsker å utvikle oss mer og levere enda bedre kundeopplevelser.

Har du lidenskap for systemutvikling og gode brukeropplevelser? Vi leter etter deg som vil jobbe med utvikling av nettsider og e-handel. Vi tør påstå at vi har regionens mest spennende kunder, og hos oss får du både fleksibilitet og påvirkningskraft. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Et bilde av noe

Porshad Hafezi - Rådgiver Google Ads

- Jeg liker å jobbe i Visma Avento, avdeling Visma Digital Marketing, fordi vi sitter tett på kundene og får hjelpe dem med å nå sine mål. Det er motiverende å se at arbeidet vi gjør skaper vekst for kundene. I tillegg må jeg nevne at man faktisk bruker litt tid på jobb i løpet av en arbeidsuke og da er det viktig å trives. Visma Avento har et arbeidsmiljø i særklasse.

Visma Digital Marketing består av et fagteam på totalt 20 personer som jobber med strategi, digital markedsføring og kreativ kommunikasjon. Nå trenger vi å styrke avdelingen ytterligere, og søker derfor deg som har høy kompetanse innen Google Ads. 

Et bilde av noe

Rasmus Schalech - Business Intelligence-konsulent

- Alle bedrifter har mye data i ulike system, og vår jobb er å hjelpe dem til å samle, bearbeide og presentere denne dataen slik at de kan få bedre innsikt. Resultatet av innsiktsarbeidet gjør at bedriftene kan ta gode, kvalitative beslutninger basert på egne data. I Visma Avento jobber vi i grensesnittet mellom business og teknologi, noe som gjør arbeidshverdagen både spennende og interessant. Vi lærer mye av hverandre og alle er opptatt av å gjøre hverandre bedre. Det er et inkluderende arbeidsmiljø der alle vil være med å løfte selskapet.

Vil du også jobbe i grensesnittet mellom det forretningsmessige og det tekniske?  Bli med og skap en datadreven hverdag! Vi søker enda flere dyktige konsulenter til vårt Analytics og BI-team.

Et bilde av noe

Caroline Linge Ervik - Teamleder og prosjektleder

- For meg er godt arbeidsmiljø ekstremt viktig. Dette får de ansatte til å gi det lille ekstra og løfter slik også det faglige til nye høyder. Jeg fikk høre fra flere bekjente at Visma Avento hadde et skikkelig bra arbeidsmiljø, og dette kan jeg nå selv skrive under på. Det er et sterkt teknologisk fagmiljø, og arbeidsmiljøet er preget av humor, takhøyde og vilje for å levere gode løsninger sammen. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag!

Har du lidenskap for digitale muligheter, så har vi kanskje jobben for deg, selv om den konkrete stillingen kanskje ikke er lyst ut. Ta kontakt med oss for en prat!

Et bilde av noe

Charlotte Karlsnes - digital rådgiver

- Vår jobber er å bistå kundene våre med utvikling av tydelige og målbare merkevare- og kommunikasjonsstrategier som legger til rette for markedsaktivitetene. Disse aktivitene er det også gjerne vi som gjennomfører, alt fra Google, sosiale medier og programmatiske kjøp. Noe av det mest spennende med å jobbe i Visma Digital Marketing er nemlig å være med kunden på hele reisen fra strategi til utførelse, og tilbake til tegnebordet igjen.

Over snittet interessert i strategi og merkevarebygging? Da bør du søke! Vi trenger deg som har god forståelse og erfaring med å bygge sterke merkevarestrategier, utvikle gode digitale kommunikasjonskonsept og skape engasjerende innhold til kundereisen gjennom kreativitet, analytisk perfeksjon og besluttsomhet.  

Et bilde av noe

Jon Christian Halvorsen - teknisk BI-konsulent

- Vår oppgave er å finne ut hvordan vi på best mulig vis kan presentere dataene bedriften har på en så effektiv måte som mulig. Jeg jobber med å bygge data pipelines og skal få data til å gi mening på tvers av systemer. Her i Visma Avento får jeg jobbe med det jeg er best på, fordi andre også har sin spisskompetanse. Det gjelder i Analytics og BI-teamet, men også i hele Visma Avento. Vi kan levere de beste løsningene fordi vi har så stor bredde av spisskompetanse under et tak.

Vi trenger flere tekniske ressurser som kan bygge dataplattformer som understøtter både operasjonelle og analytiske oppdrag. Vil du være data engineer i Nordvestlandets største teknologimiljø?

Et bilde av noe

Steffen Brandtzæg - UX Designer

- Det er veldig givende å gjøre hverdagen til mennesker enklere, og kanskje til og med gøyere. Jeg liker å reparere det som ikke nødvendigvis er ødelagt. Det meste kan bli bedre, og de beste løsningene er ofte uventet kreative. Det er lærerikt å snakke med folk om jobb, arbeidsflyt, irritasjoner og gleder. Innsikten, satt sammen med data og undersøkelser, er gull. Det danner ofte grunnlag nok til forstå brukeren bedre enn hen forstår seg selv. Da kan vi lage overraskende gode brukeropplevelser, og det er verdifult.

Er du nysgjerrig og kreativ, med lidenskap for gode brukeropplevelser? Vi trenger flere UX-designere!

Et bilde av noe

Arne Unneland - Rådgiver innen systemarkitektur

- Jeg trives med å jobbe med bra folk på spennende prosjekter - og da er jo Visma Avento et godt sted å være. For meg som jobber inn mot flere kunder med rådgivning og arkitektur så er det bra å få sparre og spille på lag. Det er gode kollegaer som hjelper hverandre og som for det aller meste har god humor. For min del så gir det både inspirasjon og faglig utvikling.

Har du teknisk bakgrunn og liker å tegne og forklare de store linjene? Liker du å utvikle kreative og gode løsninger og samarbeide tett med kunder? Vil du jobbe med å ta et behov fra idè til optimal løsning?

Et bilde av noe

Så, hva sier du? Er du en av dem som kan rådgi kundene våre innen teknologi og digitalisering i et skiftende marked?

Vi har mange dyktige kollegaer, og vi trenger i alle fall 25 til.

Vil du bygge fremtidens løsninger i Nordvestlandets største teknologimiljø?