Et bilde av noe

Vi er samarbeidspartner til Damene først

Damene først blir arrangert av Næringsforeningen i Ålesundsregionen, og er en viktig møteplass som bygger kvinners selvtillit, interesse og motivasjon for å kunne ta på seg større oppgaver og ta imot de muligheter som kommer

- For Visma Avento, som for mange andre bedrifter, er det viktig at regionen klarer å tiltrekke seg nok arbeidskraft i årene fremover.  Attraktive møteplasser vil være med å bygge og utvikle dette videre, i tillegg til å utvikle produkt og tjenester som er tilpasset målgruppene sier Torill Standal Eliassen. 

Kvinner får mer ledende roller, de investerer mer og de får større innflytelse på flere områder.
- Dette er en positiv trend, som vi tror er viktig og riktig. Møteplasser som Damene Først, er med på å bygge opp selvtillit, interesse og motivasjon for å kunne ta på seg større oppgaver og ta imot de muligheter som kommer, sier Eliassen.

Vi går inn som samarbeidspartner for Damene først nettopp på grunn av dette. For å støtte viktige møteplasser som legger til rette for mangfold og har fokus på likestilling. 

-Visma Avento har i dag en kvinneandel på 28,74% og har 50/50 kvinner og menn i ledende stillinger. Dette er en relativt høye tall i teknologibransjen, og det er et resultat av kontinuerlig fokus på likestilling og mangfold. 

Næringsforeningen i Ålesundregionen sin næringskonferanse Damene Først er en viktig møteplass for kvinner i næringsliv, akademia og offentlig sektor med ambisjoner.
- Vi trenger flere kvinner som tar ledende posisjoner og bedrifter jobber systematisk med likestilling og mangfold slik som Visma Avento. Eliassen har en spennende historie å fortelle og hun leder nå et teknologiselskap i sterk vekst med nærmere 100 medarbeidere. Vi gleder oss over samarbeidet og ser frem til å høre hennes historie på Damene Først, sier adm.dir Lene Trude Solheim i Næringsforeningen. 

Vil du vite mer om hva Torill skal snakke om under Damene først? Les mer her.

Ansatt

Torill Standal Eliassen

Daglig leder

Ansatt

Ylva Overå Hide

Markedsansvarlig