Et bilde av noe

Utvider rådgiversatsing med ny leder

Oddbjørn Hatløy ble i august en del av Visma Avento og fra oktober av er han leder for selskapets satsing på rådgivning. Sammen med flere rådgivere skal han hjelpe bedrifter med omstilling og digital transformasjon.

Visma Avento har en stor portefølje med kunder som er dyktige på sine områder, men teknologi og digitalisering er omfattende å sette seg inn i. Ålesundsselskapet vil derfor satse mer på rådgivning innenfor flere spesifikke teknologiske fagområder.

- Våre rådgivere skal være en utvidet kunnskapsavdeling med evne til å hjelpe selskapene fra idé til handling. For å ha kapasitet til å møte forventningene i markedet har vi samlet flere seniorrådgivere innenfor spesifikke fagområder, sier Stian Bang, daglig leder i Visma Avento.

Strategi og ledelse innen digitalisering

Hatløy og rådgiverne i Visma Avento skal lose kundene gjennom digitaliseringsprosesser for å optimalisere eller transformere virksomheten. Hatløy trer inn i rollen som leder for Visma Avento rådgivning etter Geir Balsnes som fortsetter som seniorrådgiver.

Hvor digitalisert er din bedrift? Ta vår test her

Hatløy har 25 års erfaring med strategi og ledelse. Han har spisskompetanse på merkevarebygging og har jobbet i ulike næringer, både før og etter at digitaliseringen i samfunnet tok av. Han mener at denne erfaringen gjør det enklere å sette seg inn i virksomhetene han skal rådgi, der noen er mer modne for digitalisering enn andre. Etter å ha jobbet i flere ulike organisasjoner var Hatløy klar for å bli en del av Visma Avento.

- Vellykket digitalisering handler om å se alle virksomhetens prosesser og virkelig forstå dem. Videre må man ta steg for steg, utvikle og teste nye løsninger. En klar og godt forankret plan er avgjørende for resultatet i en digitaliseringsprosess, forklarer leder for Visma Avento Rådgivning, Oddbjørn Hatløy.

- Bedrifter må kontinuerlig evaluere og optimalisere sin måte å drive virksomhet på for å kunne møte markedet på riktig måte. Her kan en langsiktig og trygg rådgiver gjøre en forskjell i ledergrupper og styrerom. Vi har på kort tid bygget et spennende rådgivermiljø, både her i regionen og i Oslo. Jeg ser frem til en faglig utfordrende hverdag med spennende kunder, utdyper Oddbjørn Hatløy.

En av kundene til Visma Avento Rådgiving er transportkonsernet VY som har vært gjennom en stor digital transformasjon. VY tar turen til Ålesund 16. november for å fortelle mer om nettopp dette. I tillegg vil flere spennende aktører være med i en paneldebatt med VY for å diskutere digitalisering.

Meld deg på "En munnfull digitalisering" her

 

Ansatt

Oddbjørn Hatløy

Leder rådgivning

90502359