Driftstjenester

Avento har lang erfaring med drift av applikasjoner og har høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi leverer driftstjenester basert på ledende teknologier fra HP, Cisco, Microsoft og VmWare. Vårt driftssenter har redundante løsninger i alle ledd, og er døgnovervåket for å garantere våre kunder tjenester med svært høy tilgjengelighet.

ASP (Application Service Provider)

En ASP-løsning innebærer at kundens programmer og applikasjoner driftes fra eksternt driftssenter, og ikke på lokale datamaskiner eller servere hos kunden. På denne måten kan bedriftene fokusere på egen kjernevirksomhet vel vitende om at ansatte alltid har tilgang til applikasjoner og data, uavhengig av lokasjon. Det eneste som kreves er en datamaskin, terminal, mobiltelefon eller et nettbrett. Dette gir de ansatte mulighet til å jobbe hvor som helst, når som helst. Ved bruk av ASP-tjenester får bedriften en forutsigbar økonomi uten bekymringer for uforutsette investeringer til infrastruktur og maskinvare. Det betales kun en fast pris per bruker per måned.

Drift av dedikerte servere

Avento leverer dedikerte virtuelle servere basert på VmWare og Microsoft. Ved å leie en dedikert server får våre kunder tilgang til et profesjonelt driftssenter med høy tilgjengelighet, gode backupsystemer og skalerbar ytelse. Kvalifisert personell fritar kunden for bekymringer rundt oppgraderinger, backup, vedlikehold og administrasjon.

Webhotell

Ved kjøp av nettsider fra Avento får kunden tilgang til vårt webhotell. Dette er en optimalisert plattform for drift av små og mellomstore nettsider basert på vår publiseringsløsning. Vårt webhotell er prismessig svært konkurransedyktig i tillegg til å være meget driftssikkert. Alle data blir daglig sikkerhetskopiert med lagring på ekstern lokasjon. Våre servere er døgnovervåket og tilkoblet redundante nettlinjer.

Cloud Computing

Cloud Computing er en betegnelse på behandling og lagring av data i eksterne serverparker, hvor kunden leier applikasjoner og øvrige IT-tjenester etter behov. Cloud Computing innebærer ingen store engangsinvesteringer, eller langsiktige forpliktelser. Kunden betaler kun for bruk av tjenesten og har tilgang til ubegrenset skalering. Avento har solid erfaring med dagens dominerende leverandører av Cloud Computing. I tillegg til å bistå våre kunder med implementering, er flere av våre produkter tilrettelagt for bruk av Cloud Computing.

Office 365

Med Office 365 kan du arbeide hvor som helst, når som helst og på alle enheter. Office 365 er enkle, sømløse og prisgunstige løsninger som leveres av Microsoft i skyen. Avento har god erfaring med å hjelpe selskaper i gang med Office 365, også kombinert med andre løsninger i et hybrid miljø. Uansett om du har god oversikt over Office 365 og ønsker å migrere fra eksisterende miljø, eller trenger hjelp til å orientere deg i hvilke muligheter som finnes, kan vi hjelpe deg.

Nettsider

En god publiseringsløsning legger grunnlaget for en vellykket satsing på internett. Den kritiske suksessfaktoren er likevel kompetansen til menneskene som implementerer løsningen. For å sikre våre kunder et best mulig sluttresultat har vi derfor gjennom flere år satset på medarbeidere med høye tekniske ferdigheter, lang erfaring og gode kommunikasjonsegenskaper.

Les mer

Systemutvikling

Teknologi har blitt et stadig viktigere verktøy i all moderne forretningsvirksomhet. Selv om mangfoldet av programvare er stort, opplever mange at standard programvareløsninger ikke dekker alle behov og i flere tilfeller ikke øker bedriftens konkurransekraft i ønsket utstrekning. De bedriftene som evner å gjøre nytte av mulighetene ny teknologi gir, vil bli morgendagens lønnsomme virksomheter.

Les mer

SharePoint

Avento er spesialister på SharePoint og har levert en rekke skreddersydde prosjekter for våre kunder. Vi er med kunden hele veien fra forprosjekt, hvor Avento og kunde i fellesskap analyserer organisasjonens behov, via implementering og produksjonssetting, til evaluering og oppfølging i etterkant av leveranse. Dette sikrer våre kunder gode løsninger.

Les mer

Drift

Avento har lang erfaring med drift av applikasjoner og har høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi leverer driftstjenester basert på ledende teknologier fra HP, Cisco, Microsoft og VmWare. Vårt driftssenter har redundante løsninger i alle ledd, og er døgnovervåket for å garantere våre kunder at alle tjenester er tilgjengelig til en hver tid.

Les mer

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development