Ulvang lanserer nye nettsider basert på Avento CMS

Swix Sport AS valgte Avento for utvikling av nye www.ulvang.no

Om Ulvang
Merkevaren Ulvang er eid av Swix Sport AS og utviklet i samarbeid med Vegard Ulvang. Vegard Ulvang er olympisk mester, verdensmester og verdens-cupvinner i langrenn. Han er også kjent for sin ustanselige hunger på naturopplevelser. Vegards ekspedisjoner og turer har gitt ham mange erfaringer, bl.a. når det gjelder påkledning under skiftende forhold i naturen.

Utfordringen

Som et resultat av internetts stadig større markedsmessige betydning, så Swix at merkevaren Ulvang trengte en ny profilering på sin nettside.
Det grafiske utseende på nettsiden bar preg av å være utdatert og gav ikke en god nok produktpresentasjon. Brukervennligheten for de besøkende på nettstedet var heller ikke optimal.

Målsetningen
Da Swix og Avento igangsatte  prosessen var den overordnede målsetningen å gjøre nettsidene mer produkt- og salgsorientert.

Løsningen
Nye www.ulvang.no er blitt en elegant nettside som gir den presentasjonen merkevaren Ulvang fortjener. Produktene er i fokus og presentasjonen gjøres både i form av høykvalitets bilder med zoome-funksjon, samt produktinformasjon og filmer som illustrerer bruksområdet til Ulvang produktene.

- Integrert mot sosiale medier

Nettstedet er integrert mot flere sosiale medier, deriblant Facebook. Slik kan Swix pleie sin dialog med sluttkunden og raskt respondere på ris og ros som måtte komme via sosiale medier.

- Integrasjon mot ERP-system
Som en del av leveransen ble publiseringssystemet Avento CMS integrert mot Swix sitt ERP system Axapta. Dette forenkler administrasjonen av nettsiden betraktelig. Alt av bilde og produktinformasjon oppdateres og lagres i Axapta. Ved behov synkroniseres dette mot nettsiden, slik at informasjonen utad er 100% oppdatert.

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development