Strandafjellet Skisenter med ny nettside og mobilside

Avento har sammen med Reklamebyrået Havnevik levert ny nettside til Strandafjellet Skisenter. Resultatet er en lekker presentasjon av pudderparadiset i hjertet av Sunnmørsalpene.

Om Strandafjellet Skisenter
Strandafjellet Skisenter ligger øst i Sunnmørsalpene og er et yndet sted for ski-og snowboardkjørere.  Seks heiser, skibånd, barneområde, terrengpark, 17 nedfarter og kanskje skandinavias beste frikjøringsområde, sørger for at vinterentusiaster i hele familien får dekket sine behov.

Utfordringen
Strandafjellet Skisenter har gjennom de siste årene gjennomgått en voldsom utvikling. Det er blitt satset stort på å bygge ut anlegget til å bli et topp moderne skianlegg. Utbyggingen innebar blant annet ny stolheis, gondolheis, moderne snøkanon-anlegg, restaurant på 2 av toppstasjonene samt utbedring av traseene. Havnevik Reklamebyrå og Avento tok utfordringen med å lage en ny nettside som skulle fungere som kanal for å nå tusenvis av nye ski-gjester.

Målsetningen
Strandafjellet Skisenter, Havnevik og Avento igangsatte et prosjekt for å erstatte det eksisterende nettstedet med en fremtidsrettet løsning som fungerte godt på alle aktuelle plattformer inkl smarttelefoner som Iphone, Android m.m.

Løsningen
Løsningen ble en skreddersydd nettside og en egen mobilside. Begge sidene er integrert mot www.yr.no som leverer oppdatert værinformasjon til den besøkende på nettstedet. Det er lagt vekt på at den besøkende skal raskt få den informasjon som er relevant. Det er derfor lagt opp til 2 ulike «moduser» på nettstedet for å ta hensyn sommer og vintersesong.

Resultatet
Strandafjellet Skisenter har nå en lekker presentasjon av pudderparadiset i hjertet av Sunnmørsalpene. Store bilder i bakgrunnen er med å gi den rette stemningen og bidrar til at flere drar til fjells. Ta en titt på www.strandafjellet.no eller fra din mobil på m.strandafjellet.no

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development