Slettvoll Møbler med innovativ og bildebasert nettside

Nye www.slettvoll.no er blitt en flott presentasjon av Slettvoll Møbler og deres produkter. Slettvoll Møbler er i stor grad selvhjulpen gjennom publiseringssystemet Avento CMS. Gjennom systemet har de full kontroll på hvordan deres produkter presenteres og kan enkelt gjøre endringer om antallet besøkende ikke er tilfredsstillende.

Om Slettvoll Møbler 

Slettvoll Møbler AS er en norsk møbel- og interiørkjede med 18 butikker i Norge og Sverige. Slettvoll Møbler er kjent for møbler av høy kvalitet med et stilsikkert og tidløst formspråk. Dette er møbler som lever lenge, og som ikke går av moten uansett hvordan tidene forandrer seg. 

Utfordringen 

Slettvoll Møbler har gjennom en årekke vist at de er særdeles dyktige på design og presentasjon av sine produkter, da spesielt i butikk og gjennom kataloger og trykksaker hvor det oser av kvalitet og eleganse. Slettvoll Møbler ønsket å skape den samme elegante presentasjonen på sin nettside www.slettvoll.no. Avento AS ble valgt som leverandør for å bistå med å skape en like eksklusiv presentasjon av Slettvoll, som det man får i deres butikker. 

Løsningen 

Ved hjelp av Slettvolls nyskapende designere, gode ideer og Aventos utviklere er nye www.slettvoll.no skapt. Hovedtanken er at nettsiden skal være til inspirasjon og sette den besøkende i den riktige stemningen. Nettsiden er derfor utelukkende bildebasert hvor den besøkende kan navigere horisontalt gjennom miljøbilder. Ønsker man mer produktinformasjon om de ulike produkter i det aktuelle bildet, er dette tilgjengelig gjennom  markører som fremkommer i bildet. Herfra kan man legge produktet i en ønskeliste som deretter kan sendes på e-post.  

Resultatet 

Nye www.slettvoll.no er blitt en flott presentasjon av Slettvoll Møbler og deres produkter. Slettvoll Møbler er i stor grad selvhjulpen gjennom publiseringssystemet Avento CMS. Gjennom systemet har de full kontroll på hvordan deres produkter  presenteres og kan enkelt gjøre endringer om antallet besøkende ikke er tilfredsstillende.


Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development