Rådgivning og utvikling for Ekornes - nordens største møbelprodusent

Avento bistår Ekornes med utvikling og design av løsninger for å håndtere bedriftens utfordringer rundt administrasjon, vedlikehold og rapportering av applikasjoner, infrastruktur og tilhørende tjenester.

Ekornes ASA er den største møbelprodusenten i Norden og eier bl.a. merkenavnene Ekornes®, Stressless® og Svane®. Stressless er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen. mens Ekornes, Stressless og Svane er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge. Produksjonen foregår i 7 fabrikkanlegg, 6 i Norge og 1 i USA, mens produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper i utvalgte markeder.


Ekornes’ visjon er å være en av verdens mest attraktive leverandører av møbler til hjemmeinnredning.

Forretningsidéen til Ekornes bygger blant annet på å tilby produkter som i pris og design henvender seg til et bredt publikum. I tillegg skal konsernet utvikle og produsere produkter som er fremragende med hensyn til komfort og funksjon.

Ekornes ASA er morselskapet i Ekornes-konsernet. Fabrikkene i konsernet er organisert etter produktområdene Stressless, Ekornes Collection (sofa) og Svane. Alle fellesfunksjonene ligger i Ekornes ASA, herunder konsernledelse, markedsføring, økonomiforvaltning, innkjøp og produktutvikling for Stressless og Ekornes Collection.

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development