Helland Møbler i ny drakt

Helland Møbler valgte Avento CMS for sin nye nettside. Her får Helland og deres produkter den presentasjonen de fortjener. Den grafiske profilen er utviklet av Havnevik.

Om Helland Møbler
Helland Møbler er en tradisjonsrik møbelbedrift med historie helt tilbake til 1947. Deres målsetting har hele tiden vært å skape formsikker design, utvikle fleksible løsninger og holde høy kvalitet. Helland samarbeider tett med profesjonelle designere i utviklingen av produktene. Designkvalitet er i dag et av deres kjennetegn.

Utfordringen
Helland hadde behov for å fremstå med et mer tidsriktig uttrykk på websiden sin. Designet på den tidligere websiden hadde eksistert i flere år og gav ikke lenger en god nok presentasjonen av produktene. Det var videre et ønske om å gi Helland sitt salgsledd et godt verktøy i salgsarbeidet ved hjelp av den nye websiden.

Målsetningen
Da Helland, Havnevik og Avento igangsatte  prosessen var den overordnede målsetningen å gi websiden et løft innen design og funksjon. Nettsiden skulle ose av smakfullt design og funksjonelle løsninger, akkurat slik som Hellands møbler gjør.

Løsningen
Nye www.helland.no er blitt en lekker presentasjon av Hellands flotte møbler. Løsningen gjør det enkelt å «plukke» de produkter som faller i smak og legge dette i en huskeliste som i kan genereres til et profesjonelt utseende produktark i PDF format.

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development