Bunker Oil med skreddersydd IT-løsning

Bunker Oil er i sterk vekst og er pr 2010 største operatør av tankanlegg nord for Ålesund. Bunker Oil ble i 2010 kåret til årets handelsbedrift i den årlige Ernst & Young Entrepreneur of the year. Avento har utviklet en skreddersydd IT-løsning som bidrar til økt effektivitet for Bunker Oil


Store nok til å være slagkraftige,
små nok til å være smidige. 


Bunker Oil er et oljeselskap som driver salg av bunkerolje, smøreolje, bensin, diesel og fyringsolje på kysten fra Møre til Finnmark. Kundene er fiskeflåten, fraktefartøy, bensinstasjoner. I tillegg selger de fyringsolje til industri og privatpersoner. De er det oljeselskapet som har flest tankanlegg/ leveringspunkter av marine drivstoff langs kysten. 

Bunker Oil benytter flere systemer i sitt daglige virke. Med en datamengde som stadig øker i kompleksitet og mangfold, hadde Bunker Oil behov for et verktøy som kunne erstatte det eksisterende systemet med et fremtidsrettet fakturasystem som var rustet for videre vekst, i flere år fremover. 

Løsningen ble et skreddersydd nettbasert fakturasystem. Systemet ble integrert med Visma Business, BBS, inkasso og  pumpestasjonene.  I tillegg ble det levert ny nettside som kan integreres mot fakturaløsningen slik at kunden  kan se sitt forbruk.

Bunker Oil har nå et helautomatisk system  som gjør de i stand til å håndtere en stadig økende ordremengde. I tillegg til økt effektivitet, bidrar også systemet til betydelige besparelser på kostnadssiden

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development