Avento leverer nettsider og foreldreportal til Gnist Barnehager

Grønmyr barnehage har endret navn og profil til Gnist barnehager. Deres nye nettside er basert på Avento CMS og vi har i tillegg utviklet foreldreportalen "Min Gnist"

Grønmyr barnehager har endret navn og profil til Gnist barnehager. Deres nye nettside er basert på Avento CMS og Avento har i tillegg utviklet "Min Gnist" som er en foreldreportal med egen applikasjon for smart-telefoner og nettbrett. Havnevik har stått for den grafiske utformingen og endring av profil.

Gnist Barnehager er en privat barnehagekjede med barnehager i Hordaland, Møre og Romsdal og Trøndelag. De startet driften av sin første barnehage i 2004 – da under navnet Grønmyr Barnehage. I 2014 endret de navn til Gnist Barnehager. I dag består de av 14 barnehager og har planer om utvide konseptet til enda større deler av landet.

I dag jobber det totalt ca. 400 kompetente, engasjerte og gnistrende medarbeidere i deres barnehager. Disse personene er i særklasse den viktigste årsaken til at Gnist Barnehager kan tilby foreldre og barn et barnehagetilbud av høyeste kvalitet. Hver dag brenner alle dedikerte medarbeidere for å bringe frem det beste i ca. 1600 barn. Dette er de svært stolte av at de får lov til å gjøre, og lover å strekke seg til det ytterste for å fortsette å gjøre.

Les mer på http://www.gnistbarnehager.no 

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development