Avento har levert nye nettsider til Classic Norway

Classic Norway Hotels er en hotellkjede med 13 spennende destinasjoner i Norge. Alle hotellene har sitt eget særpreg og beliggenhet og er forankret i stedenes unike HISTORIE - KULTUR - NATUR - OG EKTE OPPLEVELSER

Fra starten bestod kjeden i kun to hotell; Hustadvika Gjestegård og Bjorligard Hotell. I 2004 ble Håholmen Havstuer i Averøy kommune kjøpt. Dette var et gammelt fiskevær fra 1700 tallet og som var eid og drevet av den kjente eventyreren Ragnar Thorseth. I 2006 ble Ona Havstuer, Finnøy Havstuer og Molde Fjordstuer også gode medlemmer i familien. I 2007 ble Angvik Gamle Handessted bygd og restaurert, og i mai 2008 ble det sjarmerende og erverdige Hotell Utsikten i Geiranger kjøpt. De åpnet dørene til sine gjester for første gang allerede i 1891.

Fra 1. januar 2013 ble hotellkjeden Det Virkelig Gode Liv, gjennom oppkjøp og samarbeidsavatler, til Classic Norway. I kraft av dette har nå Classic Norway Hotels 4 nye hotell og rorbuer i Lofoten i tillegg til sine 9 hotell på nordvestlandet.

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development