Om Avento

Avento er et IT-konsulentselskap som leverer rådgivning, systemutvikling og driftstjenester. Vår kundeportefølje er spredt over hele Norge, samt deler av Sverige, og inneholder alt fra mindre virksomheter til internasjonale konsern. Vi gjennomfører prosjekter av ulik størrelse innenfor strategisk rådgivning, utvikling av IT-systemer og drift/forvaltning av disse.

Gjennom målbevisst satsing på dyktige medarbeidere, godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder, har vi de siste årene hatt en jevn vekst og opparbeidet oss et bredt kundegrunnlag. Vi har blitt Gaselle bedrift fire ganger, og har vært to ganger på den prestisjefylte Technology Fast 50, listen over Norges 50 raskest voksende teknologibedrifter.

Avento passerte i 2018 50 ansatte og er med det nordvestlandets største kompetansemiljø på systemutvikling basert på Microsoft teknologi. Avento er Microsoft Gold Partner og de fleste av våre løsninger er basert på .NET, MS SharePoint, Atom CMS eller vårt egenutviklede rammeverk for skreddersømsprosjekter. Atom CMS er en publiseringsløsning som siden lanseringen i 2002 har vært en ubetinget suksess, og regnes i dag for å være en ledende plattform for portaler og nettsteder.

Avento fusjonerte i desember med Racer, en spidspyss innen digital markedsføring. Les mer på www.racer.no

Sammen kan vi tilby et bredt spekter av tjenester som dekker store deler av kundens digitale behov.

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development