Et bilde av noe

Ny daglig leder i Visma Avento

Torill Standal Eliassen blir ny daglig leder i Visma Avento. Visma Avento er Nordvestlandets største konsulentselskap og regionens ledende teknologimiljø. Torill Standal Eliassen tar over stafettpinnen etter Stian Bang, og skal lede selskapets snart 100 ansatte videre.

Torill Standal Eliassen (46) startet i Visma Avento for snart 7 år siden i rollen som Salgs -og markedssjef etter nesten 15 år i utlandet. Det siste året har hun ledet Visma Digital Marketing, avdelingen for digital markedsføring i Visma Avento. Siden Eliassen tok over har Visma Digital Marketing hatt enorm vekst. Avdelingen har doblet både omsetning og antall ansatte i 2021.

Riktig tid for lederskifte

Siden oppstarten i 2002 har Visma Avento hatt jevn vekst, og har nå en omsetning som nærmer seg 110MNOK. Selskapet er rigget for videre vekst, og etter 20 år som daglig leder var Stian Bang klar for å gi stafettpinnen videre.

Torill har vist evne til å tenke stort, og hun er en synlig leder, både internt og eksternt. Hun jobber bevisst med samarbeid og synergier på tvers av både fagdisipliner, avdelinger og selskap. Dette vil være viktige egenskaper i et marked hvor etterspørselen er større enn tilgangen på arbeidskraft, og jeg føler meg trygg på at Torill kommer til å utvikle virksomheten vår i Visma Avento videre.

- Vidar Evensen, adm.dir Visma Custom Solutions Norge

Stort miljø, sterkt samhold

Når gründeren Stian Bang nå går ut av selskapet etter 20 år er det hele lederteamet som står samlet rundt fremtiden til Visma Avento. Her vil Eliassen spesielt trekke frem COO Torstein Ødegård som står i spissen for å skape en spennende og variert arbeidshverdag for de ansatte, og som er en viktig kulturbærer i selskapet.

Vi har alltid jobbet dedikert med et godt arbeidsmiljø, og det er en av de viktigste oppgavene til lederne i Visma Avento. Dette tar vi med oss inn i fremtiden også.

- Torill Standal Eliassen, daglig leder i Visma Avento

Eliassen brenner sterkt for samarbeid. Hun var en av initiativtakerne og driverne bak digitaliseringsnettverket NExTdigital, som i dag teller 24 medlemsbedrifter fra ulike bransjer på Sunnmøre. Målet er å gjøre regionen mer attraktiv for profiler som ønsker å komme (tilbake) til Sunnmøre. I tillegg jobber NExTdigital aktivt med kompetanseheving rundt digitalisering for medlemsbedriftene sine ansatte, etter prinsippet om at «sammen er vi sterkere».

Fra gründerselskap til markedsleder

Visma Avento ble startet for snart 20 år siden av Stian Bang og Terje Woldseth. Konsulentselskapet har levert jevn vekst siden starten, og er i dag regionens ledende teknologimiljø med snart 100 ansatte og en omsetning som nærmer seg 110MNOK.

I 2019 kom Visma, Nord-Europas største software-selskap, inn på eiersiden. Dette oppkjøpet var motivert av et velfungerende selskap med sterkt lokalt fotfeste på Nordvestlandet. Visma Avento har til nå i år ansatt 25 nye medarbeidere, og det ligger an til et tilsvarende antall i 2022.

Eliassen tar fatt på sin nye oppgave 1. desember. Hun har allerede startet jakten på flere ansatte samtidig som møterommene blir bygd om til enda flere kontorplasser i Postvegen 17 i Ålesund. Selskapet har i tillegg kontorer i Ørsta og i Oslo.

 

Ansatt

Torill Standal Eliassen

Daglig leder

Ansatt

Ylva Overå Hide

Markedsansvarlig