Rådgiver Strategi og ledelse

Trives du i skjæringspunktet mellom teknologi, menneske og prosesser? Da er vi en match!

Et bilde av noe

Seniorrådgiver strategi og ledelse

Trives du i skjæringspunktet mellom teknologi, menneske og prosesser? Da er vi en match!

Vi leter etter deg som har innsikt i flere bransjer og erfaring som leder på flere nivå. Du er oppdatert på digitalisering og teknologi samtidig som du har strategisk forretningsinnsikt.

Like viktig som formell utdannelse er relevant erfaring og kontinuerlig oppdatert kunnskap rundt moderne strategi, kultur, ledelse og organisering, gjerne med digitalisering som kjerne.

Vi trenger dyktige rådgivere

Vi i Visma Avento ønsker å styrke vår rådgivingsavdeling med flere dyktige medarbeidere. Behovet i markedet er større enn det vi klarer å dekke med dagens bemanning. Vi ser etter deg med bred kunnskap innen forretning og digitalisering og ledererfaring. Det er viktig at du kan være både sparringspartner og en tydelig veileder for kundene våre.

 • Oppdatert faglig grunnmur
 • Variert erfaring innenfor et bredt utvalg områder innenfor digitalisering
 • Evne til å sette kunnskap om enkeltområder inn i et helhetlig bilde
 • Ekspertnivå på visse områder er positivt
 • Ydmyk med selvinnsikt og faglig nysgjerrig
 • Naturlig evne til å skape gode relasjoner


Et bilde av noe
Et bilde av noe

Behovet øker, vi ansetter

Enhver virksomhet har et indre og et ytre liv. Våre rådgivere skal evne å forstå begge områder hver for seg og i sammenheng. I den digitale verden er virksomheter like mye til stede i den virtuelle verden som i den fysiske. Prosessene binder sammen det indre og det ytre liv på en ny måte. Dette krever ny kunnskap og prosessforståelse i de fleste virksomheter, og vi ønsker å være støttespiller i oppbygging av slik kunnskap.

I enhver digital transformasjon er mennesket i sentrum og må håndteres slik at balansen blir perfekt. All endring krever ledelse og våre rådgivere skal være gode sparringspartnere for våre kunder i kulturforståelse og endringsledelse.

Du som er rådgiver hos oss har evne til å se mulighetene samtidig som du forstår hvordan man skal håndtere utfordringene for å gjennomføre og skape verdi.

Hos oss får du

Vi er opptatt av å være mer enn en en arbeidsplass, vi ser på folkene våre som det viktigste vi har og som vi tar godt vare på. Arbeidsmiljøet bør oppleves, men det kjennetegnes av godt humør, god takhøyde og mye frihet. Vi er opptatt av balanse mellom jobb og fritid og er svært bevisste på verdien av å være mer enn en arbeidsplass for våre ansatte. Med aktiviteter for den utvidede Avento-familien får vi dermed muligheten til å tilrettelegge for fine minner og gode relasjoner på tvers, for både små og store. 

 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Spennende kunder og prosjekter
 • Faglig dyktige og inspirerende kolleger
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et meget godt arbeidsmiljø med faglige og sosiale aktiviteter
 • Konkurransedyktige betingelser

Et bilde av noe

Send oss gjerne et par ord

Gruppe


Jeg godtar at Avento AS lagrer navn, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte. Opplysningene blir lagret frem til vi blir bedt om å slette de. Ønsker du innsyn i disse opplysningene kan du kontakte oss på post@avento.no.

Kontakt oss for en prat

Ansatt

Oddbjørn Hatløy

Leder rådgivning

004790521061