Controller, analytiker, økonomiansvarlig eller bare tallknuser?

Kall det hva du vil, vi er på jakt etter noen som er god med tall og ønsker å skape verdier sammen med oss i Visma Avento!

Vi søker en proaktiv og resultatorientert kollega til en sentral stilling i Visma Avento AS. Din viktigste oppgave vil være å forstå hva vi holder på med, og skape verdier basert på dataene som er tilgjengelig. Gjennom innsikt vil du bli sentral i vårt forbedringsarbeid, og bidra til optimalisering av våre produkter og tjenester. Du vil jobbe tett med daglig leder og lederne for våre ulike forretningsområder. Stillingen vil også få omfattende ansvar i forhold til våre finansielle prosesser. Dette innebærer fakturering, budsjettering og rapportering, samt jobb i grensesnittet mot regnskapsfører og revisor. Stillingen rapporterer til daglig leder i Visma Avento.

Vi er opptatt av at du skal få bidra til å forme denne stillingen selv, men noen av dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Kontroll og optimalisering av våre ulike forretningsområder
 • Videreutvikling og eierskap til vår business intelligence løsning
 • Fakturering og budsjettering
 • Overordnet oppfølging av timeføring
 • Kommunikasjon og kontroll i grensesnittet mot regnskapsfører og revisor
 • Samarbeide med Finance Manager i Visma Custom Solutions Norway
 • Bistand til teamledere og prosjektledere rundt økonomi-, fakturerings- og timeføringscaser
 • Ad hoc-prosjekter

For at du skal trives og lykkes i denne rollen ser vi for oss at du: 

 • Har høyere økonomisk utdannelse
 • Har minst et par års relevant erfaring
 • Har god forståelse for regnskap og budsjettering
 • Har god økonomisk- og forretningsmessig forståelse
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Av personlige egenskaper vi vil vektlegge at du er nysgjerrig, proaktiv, resultatorientert og nøyaktig. Vi forventer også at du tør å utfordre det etablerte, slik at vi hele tiden kan bli bedre.

I en jobb hos oss, vil du møte fremoverlente og dyktige mennesker, som er opptatt av faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø. Vi forventer mye av hverandre, og har en felles lidenskap for digitale muligheter. Trivsel er viktig, og for oss handler det om både det sosiale og det faglige. Vi er overbevist om at kulturen vår er den viktigste årsaken til at vi har kommet dit vi er i dag. Derfor legger vi stor vekt på at tillit, raushet og trygghet skal gjennomsyre alt vi gjør. Som ansatt i Visma Avento må du identifisere deg med disse verdiene.

 

Søknadsfrist er satt til 20. April, men aktuelle kandidater kan bli kontaktet fortløpende. Vi oppfordrer deg derfor til å søke snarest hvis du synes denne stillingen virker interessant

Om Visma Avento

Visma Avento er et konsulentselskap som leverer rådgivning, systemutvikling og forvaltning av IT-løsninger. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet og vi jobber kontinuerlig for å ligge i front når det gjelder ny teknologi. Vi har en årlig omsetning på 100 millioner kroner, og er Nord-Vestlandets ledende konsulentselskap innenfor teknologi og Business Intelligence.


De siste årene har vi hatt god vekst, og vinner stadig nye og spennende kunder. Vi er 70 ansatte fordelt på våre kontorer i Ålesund, Ørsta og Oslo, og skal i tillegg til deg, ansette 22 nye kollegaer i 2021. Visma Avento AS er et autonomt og selvstendig selskap, men nyter samtidig godt av å være en del av den norske konsulentdivisjonen i Visma, som omsetter for over 1,1 milliarder kroner årlig.

Send oss gjerne et par ord

Gruppe


Jeg godtar at Avento AS lagrer navn, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte. Opplysningene blir lagret frem til vi blir bedt om å slette de. Ønsker du innsyn i disse opplysningene kan du kontakte oss på post@avento.no.

Kontaktperson for stillingen

Ansatt

Stian Bang

Daglig leder

004790779400