Jobb i Avento

Avento er et selskap for flinke folk som brenner for å realisere digitale muligheter. Vi er opptatt av at alle ansatte skal ha frihet til å utvikle seg i jobben, og ha et sunt samspill mellom arbeid og fritid. Hos oss vil du møte sterke fagmiljøer og mennesker som er inkluderende og rause. Vi har mange kunder, og oppgavene vil derfor være varierte og spennende. Vi bruker mye tid på å utforske nye muligheter, så du må like å holde deg oppdatert og henge med i utviklingen. Vår ambisjon er å skape stolte øyeblikk, så hos oss vil du møte engasjerte kolleger som alltid tar ansvar og strekker seg litt lenger for å levere over forventning.

Vi er alltid på jakt etter flinke folk

Full-stack utvikler

Vi ser etter utviklere som trigges av faglig nysgjerrighet, som er genuint interessert i å jobbe med og utforske nyere teknologi, og som er opptatt av å bruke teknologi til å levere forretningsverdi til kundene våre. I Avento vil du få jobbe med moderne systemutvikling og prosjekter basert på kreativ nytenkning, i et miljø med høy faglig kompetanse og dyktige fagfolk du kan sparre med.

Systemarkitekt

Brenner du for digitale muligheter? Trives du med å tegne og forklare de store linjene, samtidig som du har en teknisk bakgrunn? Liker du å utvikle kreative og gode løsninger, samarbeide tett med kunder og ta et behov fra idè til optimal løsning? I så fall har vi en spennende stilling til deg.

Front-end utvikler

Vi søker kreative og gode problemløsere som vil videreutvikle og bygge neste generasjons løsninger ved hjelp av web- og front-end teknologier. Du vil få jobbe med webløsninger og e-handel, og samarbeide tett med både grafikere, back-end utviklere og spennende kunder.

Business Intelligence-konsulent

Vi er på jakt etter økonomer med tekniske ferdigheter, og teknologer med en forkjærlighet for tall. Vi har siden 2014 bygget opp regionens fremste BI-team, og nå leter vi etter enda flere engasjerte konsulenter som vil være med å utvikle oss videre.

Prosjektleder

Vi har hele tiden spennende prosjekter som skal leveres, og søker derfor etter ambisiøse og sultne prosjektledere som ønsker å jobbe med små og store prosjekter. Vi ser etter fremoverlente personer med fokus på kvalitet og nøyaktighet for å sikre gode leveranser og lønnsomhet i våre kundeengasjement.

O365- og SharePoint-konsulent

Det skjer mye spennende innen samhandling fremover, og vi leter derfor etter utviklere og rådgivere som kan være med å lage fremtidens løsninger. Vi søker deg som har erfaring fra Office 365 og SharePoint-plattformen.

Åpen søknad

I Avento er vi alltid på jakt etter dyktige og engasjerte mennesker som kan bidra til å utvikle selskapet og våre kunder. Har du lidenskap for digitale muligheter, så har vi kanskje jobben for deg. Det er bare å ta kontakt med oss for en prat.