Lidenskap for fag og folk

Visma Avento består av 90 ansatte fordelt på kontorer i Ålesund, Ørsta, Oslo og Molde. I 2021 omsatte vi for NOK 114 millioner. Kundeporteføljen vår er spredt over hele Norge og deler av Sverige, og kundene er alt fra mindre, lokale næringsdrivende til store, internasjonale konsern. Vi er stolte over å ha medarbeidere med spisskompetanse innen en rekke fagområder, og felles for oss alle, er lidenskapen for digitale muligheter.

Motiverte mennesker med spisskompetanse

Kompetansen

I vår verden går utviklingen lynraskt! Vi elsker ny teknologi, men det krever et miljø. Vi tror på kompetansedeling og at man gjør hverandre bedre. Gjennom NExTdigital bringer vi de fremste fagmiljøene til vår region, og samarbeider tverrfaglig med andre bedrifter. I vårt eget fora, En Munnfull Teknologi, har vi fulle hus når vi jevnlig inviterer til fagseminar. Kundene henvender seg til oss for løsninger og råd, og vi ser det som en selvfølge at vi skal ligge i front av utviklingen.

Menneskene

Trivsel handler både om det sosiale og det faglige. Å ha noe å bryne seg på, å få lære nye ting, å ha gode kolleger å spørre og samarbeide med. Vi er overbevist om at kultur er en viktig grunn til at vi har kommet dit vi er i dag. Derfor legger vi stor vekt på at tillit, raushet og trygghet skal gjennomsyre alt vi gjør, både internt og ute hos kundene våre. Vi er også opptatt av å ansette personer som identifiserer seg med disse verdiene, som både er dyktige og viser omtanke for de rundt seg.

Arbeidsmiljøet

Å ha det bra er viktig for å gjøre det bra. Her i Avento legger vi til rette for at de ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid. Jevnlig finner vi på noe hyggelig sammen på kveldstid eller helg. Vi er også opptatt av å la familiene få være en del av felleskapet. Derfor har vi alltid julebord med følge, og i desember arrangeres det juleverksted for store og små. Hverdagsgledene er minst like viktige, vi spiser alltid lunsj i lag, og tar gjerne et slag shuffleboard. Og du, vi har smågodt hver fredag.

Ett selskap, to merkevarer

Visma Avento + Visma Digital Marketing

I 2017 fusjonerte vi inn ny kompetanse i Visma Avento. Visma Digital Marketing (tidligere Racer) er vår spydspiss innen digital markedsføring og kommunikasjon. Sammen med tekniske løsninger fra Avento gir dette våre kunder et stort fortrinn. Vi kan se hele mulighetsbildet i kundens digitale virksomhet fra produksjon til salg, og optimalisere der hvor det gir størst gevinst. Markedsføring er teknologi.

Kontakt oss gjerne

Ansatt

Torill Eliassen

Daglig leder

004795477562
Ansatt

Torstein Ødegård

COO

004796629911
Ansatt

Karoline Brandal Hansen

Leder Web

004790101350
Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder cloud

004793209768
Ansatt

Oddbjørn Hatløy

Byråleder Visma Digital Marketing

004790502359
Ansatt

Birgitte Hoddevik

Markedssjef

004741610170