Lidenskap for fag og folk

Da Avento ble startet i 2002, var gründerne Stian og Terje enige om to grunnverdier. Vi skulle ha fornøyde kunder, og det skulle være kjekt å gå på jobb. Begge deler har blitt en viktig del av vår identitet, og nærmest som en ryggmargsrefleks for oss som er så heldige å jobbe her. Her er et lite innblikk i hverdagen vår og Avento-kulturen:

Motiverte mennesker med spisskompetanse

Kompetansen

I vår verden går utviklingen lynraskt! Vi elsker ny teknologi, men det krever et miljø. Vi tror på kompetansedeling og at man gjør hverandre bedre. Gjennom NExTdigital bringer vi de fremste fagmiljøene til vår region, og samarbeider tverrfaglig med andre bedrifter. I vårt eget fora, En Munnfull Teknologi, har vi fulle hus når vi jevnlig inviterer til fagseminar. Kundene henvender seg til oss for løsninger og råd, og vi ser det som en selvfølge at vi skal ligge i front av utviklingen.

Menneskene

Trivsel handler både om det sosiale og det faglige. Å ha noe å bryne seg på, å få lære nye ting, å ha gode kolleger å spørre og samarbeide med. Vi er overbevist om at kultur er en viktig grunn til at vi har kommet dit vi er i dag. Derfor legger vi stor vekt på at tillit, raushet og trygghet skal gjennomsyre alt vi gjør, både internt og ute hos kundene våre. Vi er også opptatt av å ansette personer som identifiserer seg med disse verdiene, som både er dyktige og viser omtanke for de rundt seg.

Arbeidsmiljøet

Å ha det bra er viktig for å gjøre det bra. Her i Avento legger vi til rette for at de ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid. Jevnlig finner vi på noe hyggelig sammen på kveldstid eller helg. Vi er også opptatt av å la familiene få være en del av felleskapet. Derfor har vi alltid julebord med følge, og i desember arrangeres det juleverksted for store og små. Hverdagsgledene er minst like viktige, vi spiser alltid lunsj i lag, og tar gjerne et slag shuffleboard. Og du, vi har smågodt hver fredag.

Ett selskap, to merkevarer

Avento + Racer

I 2017 fusjonerte vi inn ny kompetanse i Avento. Racer er vår spydspiss innenfor digital markedsføring og kommunikasjon. Sammen med tekniske løsninger fra Avento gir dette våre kunder et stort fortrinn. Vi kan se det hele mulighetsbildet i kundens digitale virksomhet fra produksjon til salg, og optimalisere der hvor det gir størst gevinst. Markedsføring er teknologi.

Lederteamet

Ansatt

Stian Bang

Daglig leder

004790779400
Ansatt

Torstein Ødegård

Leder System

004796629911
Ansatt

Torill Eliassen

Leder salg og marked

004795477562
Ansatt

Eirik Staurset

Leder Web

004791625102