Et bilde av noe

Strategisk rådgivning

Visma Avento rådgivning er etablert for å møte behovet for kompetansestøtte og sparring i markedet rundt digitalisering. Med den teknologiske utviklingen vi har nå er det få bedrifter som klarer, på egenhånd, å holde seg oppdatert på alle områder.

Det er et økende behov for innsikt i mulighetsrommet og hvordan man best planlegger utnyttelse av dagens teknologi, samtidig som man planlegger for fremtidens muligheter. Teknologi alene har liten verdi, uten god anvendelse av teknologi mister man konkurransekraft! 

Når virksomheter optimaliserer produkt og tjenester for å møte et mer digitalisert samfunn, eller ser helt nye muligheter - der andre heller ser utfordringer, handler det om proaktiv ledelse og en klar digital forretningsstrategi.

  • Hvordan er det med din virksomhet?
  • Opplever dere allerede disrupsjon rundt produkt og tjenester?
  • Hvilke teknologier er relevant å utforske for å vokse videre? 

Om oss 

Vi har senior rådgivere på flere nivå, fra ledelse og strategi til ekspertrådgivere på forskjellige nivå og områder slik at vi kan være en sparringpartner over tid, ikke bare på strategiske tanker, men også på gjennomføring og kontinuerlig forbedring. Les mer om ulike tjenester nedenfor, og ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema så finner vi løsningen som passer dere best.

Kontakt oss for en prat!

Gruppe


Jeg godtar at Avento AS lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte. Opplysningene blir lagret frem til vi blir bedt om å slette de. Ønsker du innsyn i disse opplysningene kan du kontakte oss på post@avento.no.

Digital modenhet er ingen selvfølge

Kjenner du virksomhetens digitale styrker og svakheter? Digital modenhet er ingen selvfølge; det er en tilstand der hele virksomheten anvender digitale arbeidsmåter og teknologier for å forbedre prosesser, engasjere arbeidsstyrken og drive frem nye forretningsmodeller. Er du klar for en rask kartlegging?

Et bilde av noe
Ansatt

Oddbjørn Hatløy

Leder rådgivning