Et bilde av noeSystemutvikling i Avento

Utvikling av skreddersydde IT-løsninger har vært hjertet i Avento helt siden oppstarten i 2002, og noe vi lever og ånder for. Vi har erfaring og gode referanser fra mange bransjer, og jobber med alt fra små grunderselskaper via SMB til store internasjonale konsern over hele landet. Våre spesialister har lang erfaring fra å omsette komplekse behov til enkle og brukervennlige løsninger. I tillegg til komplette leveranser, kan våre erfarne konsulenter blant annet bistå med: Arkitektur, devOps, skyløsninger, prosjektledelse og behovskartlegging, AI og maskinlæring og testing og kvalitetssikring.Noe av de vi jobber med

Utvikling og Devops i skyen

Med skytjenesten Azure Devops får man bedre oversikt over fremgang og mer fleksibilitet i utviklingen.

Muligheter i skyen: Azure

Azure er en allsidig skytjeneste fra Microsoft som kan løse flere utfordringer for din bedrift. Fordelen er at Azure-tjenesten er skalerbar, sikker og fleksibel. I tillegg betaler du for det du faktisk bruker, og slik kostnadseffektivitet er alltid en fordel.

Kundecase: Optimar Commander

Avento og Optimar har samarbeidet i flere år, og i Commander-prosjektet har Avento bidratt i byggingen av en digital plattform som integrerer kundenes IT-systemer og produksjonsutstyr. Løsningen representerer både innovasjon og effektivisering, og kan benyttes av virksomheter innen oppdrett og fiskeri over hele verden.

Kundecase: Kongsberg Maritime

Avento har i flere år hatt konsulenter på oppdrag hos Kongsberg Maritime, innen ulike langtidsprosjekter. Vi har blant annet bidratt i utviklingen av et system knyttet dynamisk posisjonering av båter; Ship intelligence, og Energy management; et prosjekt for optimalisering av energiforbruk.

Kontakt oss

Kontakt oss for en prat, enten du vet akkurat hva du trenger eller bare har en vag idé om en mulighet. Sammen kartlegger vi mulighetene for din bedrift, og du får et dyktig team i ryggen.

Ansatt

Torstein Ødegård

COO

96629911

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi vil sende deg eposter om nyheter, arrangement og webinar samt eksklusivt innhold om teknologi og trender.