Systemutvikling i Avento

Utvikling av skreddersydde IT-løsninger har vært hjertet i Avento helt siden oppstarten i 2002, og noe vi lever og ånder for. Vi har erfaring og gode referanser fra mange bransjer, og jobber med alt fra små grunderselskaper via SMB til store internasjonale konsern over hele landet. Våre spesialister har lang erfaring fra å omsette komplekse behov til enkle og brukervennlige løsninger. I tillegg til komplette leveranser, kan våre erfarne konsulenter blant annet bistå med: Arkitektur, devOps, skyløsninger, prosjektledelse og behovskartlegging, AI og maskinlæring og testing og kvalitetssikring.Noen av prosjektene våre

Optimar

Avento og Optimar har samarbeidet i flere år, og i Commander-prosjektet har Avento bidratt i byggingen av en digital plattform som integrerer kundenes IT-systemer og produksjonsutstyr. Løsningen representerer både innovasjon og effektivisering, og kan benyttes av virksomheter innen oppdrett og fiskeri over hele verden.

Kongsberg

Avento har i flere år hatt konsulenter på oppdrag hos Kongsberg Maritime, innen ulike langtidsprosjekter. Vi har blant annet bidratt i utviklingen av et system knyttet dynamisk posisjonering av båter; Ship intelligence, og Energy management; et prosjekt for optimalisering av energiforbruk.

Kontakt oss

Kontakt oss for en prat uansett om du vet akkurat hva du trenger, eller bare har en vag idé om en mulighet. Sammen ser vi på hva det kan være smart å gjøre, og du får et dyktig team i ryggen.

Ansatt

Torstein Ødegård

COO

96629911
Ansatt

Stian Bang

Daglig leder

90779400
Ansatt

Torill Standal Eliassen

Leder salg og marked

95477562

Pir Cowork

Pir Cowork skal bygges midt i sentrum av Ålesund - 5.500 kvm dedikert til nyskaping og gründervirksomhet. Havnevik har designet både identitet og nettsiden, som vi fikk i oppdrag å programmere. Vi gleder oss til å videreutvikle denne med tjenester og integrasjoner når bygget står ferdig!

Flere av våre kunder

62 Nord

Nettsidene til 62 er like vakre som naturen som trekker turistene til vår region. De er designet av Vest Studio og utviklet av Avento. Nettsidene lar 62 presentere alle sine destinasjoner og opplevelser, og samler innhold på tvers av hoteller og restauranter, på en og samme plass.

Avo Consulting

En nettside verdig et rådgiverselskap som vokser i rakettfart. Web er bare en av flatene designerne i Bleed har hatt fokus på i den nye identiteten til Avo, og vi er stolte av å ha fått jobben med å kode løsningen. Designet har flere kompliserende elementer som utfordret oss litt underveis, det liker vi.

Artec Aqua

Artec Aqua leverer anlegg for landbasert oppdrett, og har vokst mye den siste tiden. De hadde derfor behov for å gjøre en oppgradering av eksisterende nettsider. Vi har hatt Artec Aqua som kunde i nesten 10 år, og takker for å oppdraget med å bygge deres nye utstillingsvindu sammen med Havnevik.