Få merverdi ut av dine bedriftsdata

Når man sammenstiller data og analyser på tvers av funksjoner kan datagrunnlaget gi en betydelig merverdi. Ved å samle nøkkelinformasjon i lett tilgjengelige, frie databaser er det mulig å koble på standard rapporteringsverktøy som Microsoft Power BI. Her kan det lages skreddersydde rapporteringsløsninger og dashboard som kan gi tilpasset oversikt uavhengig av original kilde.

Med differensiert produktutvalg, flere avdelinger, produksjonsenheter, markeder, kundesegmenter, selskaper og konsernoverbygging, blir normale rapporteringsløsninger ofte utilstrekkelig. Treffer ett eller flere av scenariene din hverdag, vil du ha mye å hente på en BI løsning som setter deg i stand til å få det hele bildet. 

Når man sammenstiller data og analyser på tvers av funksjoner kan datagrunnlaget gi en betydelig merverdi.  Ved å samle nøkkelinformasjon i lett tilgjengelige, frie databaser er det mulig å koble på standard rapporteringsverktøy, som Microsoft Power BI. Her kan det lages skreddersydde rapporteringsløsninger og dashbord som kan gi tilpasset oversikt uavhengig av original kilde.

En slik utvidet bruk av tilgjengelig data skaper et nytt mulighetsrom for å fatte intelligente beslutninger basert på innsikt.

Vårt BI-team består av spesialister som kan hjelpe deg med:

  • Identifisering av nøkkeldata på tvers av systemer
  • Oppsett av integrasjonsløsninger for å hente ut disse nøkkeldataene
  • Samling og strukturering av nevnte data i frie databaser for analyse og rapportering
  • Bygging av skreddersydde dashbord og rapporteringsløsninger i Microsoft Power BI.

Forvalter din virksomhet sin tilgjengelige data på en smart måte?

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan Business Intelligence kan påvirke din virksomhets bunnlinje.

Jeg bekrefter herved at Avento kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til fagarrangement.

Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder cloud

004793209768
Ansatt

Torstein Ødegård

COO

004796629911
Ansatt

Torill Eliassen

Leder salg og marked

004795477562