Få merverdi ut av dine bedriftsdata

Når man sammenstiller data og analyser på tvers av funksjoner kan datagrunnlaget gi en betydelig merverdi. Ved å samle nøkkelinformasjon i lett tilgjengelige, frie databaser er det mulig å koble på standard rapporteringsverktøy som Microsoft Power BI. Her kan det lages skreddersydde rapporteringsløsninger og dashboard som kan gi tilpasset oversikt uavhengig av original kilde.

Med differensiert produktutvalg, flere avdelinger, produksjonsenheter, markeder, kundesegmenter, selskaper og konsernoverbygging, blir normale rapporteringsløsninger ofte utilstrekkelig. Treffer ett eller flere av scenariene din hverdag, vil du ha mye å hente på en BI løsning som setter deg i stand til å få det hele bildet. 

En slik utvidet bruk av tilgjengelig data skaper et nytt mulighetsrom for å fatte intelligente beslutninger basert på innsikt.

Vårt BI-team består av spesialister som kan hjelpe deg med:

  • Identifisering av nøkkeldata på tvers av systemer
  • Oppsett av integrasjonsløsninger for å hente ut disse nøkkeldataene
  • Samling og strukturering av nevnte data i frie databaser for analyse og rapportering
  • Bygging av skreddersydde dashbord og rapporteringsløsninger i Microsoft Power BI.

Forvalter din virksomhet sin tilgjengelige data på en smart måte?

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan Business Intelligence kan påvirke din virksomhets bunnlinje.

Jeg bekrefter herved at Avento kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til fagarrangement.

Mer om innsikt og skytjenester

Azure Dataplattform og Business Intelligence

Med Azure kan du samle, analysere og visualisere data fra ulike kilder for å få mer innsikt og detaljkunnskap. Da blir det enklere å ta beslutninger som skaper verdi for bedriften.

Azure-universet

Azure er en allsidig skytjeneste fra Microsoft som kan løse flere utfordringer for din bedrift. Fordelen er at Azure-tjenesten er skalerbar, sikker og fleksibel. I tillegg betaler du for det du faktisk bruker, og slik kostnadseffektivitet er alltid en fordel.

Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder cloud

004793209768
Ansatt

Torstein Ødegård

COO

004796629911
Ansatt

Ylva Overå Hide

Markedsansvarlig

004747287298