Teknisk partner for byrå

Hvorfor Avento

Erfaring

Vi har siden 2002 samarbeidet med designbyråer over hele Norge, og bygget flere hundre skreddersydde nettsider og portaler.

Med 40+ utviklere kan vi garantere kapasitet og kompetansen til å håndtere både langsiktig forvaltning og rask leveranse etter oversendte skisser. Vi har spesialisert en hel avdeling av utviklere på bygging av skreddersydd front-end basert på design fra byrå.

Vi setter designerens visjoner ut i live.

Tilstede

Alle våre prosjekter får minimum en dedikert lead-utvikler, sekundær-utvikler og prosjektleder hos oss. På denne måten kan vi garantere rask responstid og effektiv gjennomføring av prosjekt.

Vi kan være en sparringspartner i forbindelse med tekniske avklaringer, og deltar gjerne i møter med kunde når de tekniske spesifikasjonene skal landes. 

Vi tenker langsiktig i alt vi gjør, og jobber for at alle nettsider skal ha lang levetid.


Tilgjengelig

Det er viktig for oss at dere har kort vei til kompetansen. Alle våre utviklere sitter in-house på våre to kontorer, og deltar både i planlegging og gjennomføring av prosjekter. 

Vi er tilgjengelig på Slack, Teams, Google, Asana, DevOps, telefon eller e-post og er vant til å tilpasse oss kundens arbeidsform.

 

 


Ønsker du å motta nyheter fra oss?

Jeg bekrefter herved at Avento kan benytte min e-postadresse og mitt navn, for å sende meg relevante artikler, nyhetsbrev, og invitasjoner til fagarrangement.

Ansatt

Karoline Brandal Hansen

Leder Web

90101350
Ansatt

Jan André Walderhaug

Prosjektleder

95246659

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ikke nøl med å sende oss en melding, eller finn kontaktpersoner nedenfor.

Gruppe


Informasjonen sendes kun til prosjektansvarlig i Avento, som vil ta kontakt med deg, eller be noen andre i Avento om å gjøre det. Henvendelsen lagres i vårt system i 30 dager før den slettes automatisk.