Craft CMS - En fryd å jobbe med

Hvorfor Avento

Eksisterende nettside

Enten dere trenger en utvidelse eller integrasjon som er for kompleks for dagens partner, eller dere føler løsningen ikke blir godt nok supportert kan vi bistå. Våre utviklere har lang erfaring med overtakelse og oppdatering av eksisterende løsninger.


Ny nettside

Craft CMS byr på noen fantastiske muligheter og er en eksepsjonell CMS å jobbe i for redaktørene som skal bruke løsningen. Vår rolle i et nettsideprosjekt er under panseret. Vi leverer alt det tekniske på prosjektet, og jobber sammen med særdeles dyktige designere og byråer.Craft Commerce

Utvidelsen som gjør Craft-nettsiden om til en fullspekket netthandelsløsning krever litt mer av teknisk samarbeidspartner. Vi har bygget mange nettbutikker, og integrert med de fleste betalingsløsninger og ERP systemer. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av din løsning.


 

 


Drift

Avento drifter i dag veldig mange Craft-nettsider av varierende kompleksitet. Våre løsninger driftes sikkert i Tussa datasenter eller i sky om det er ønsket. I Avento har vi egen driftsavdeling som holder løsningene oppdaterte og trygge.


 

 


Ansatt

Eirik Staurset

Leder web

91625102
Ansatt

Stig Reiten

Prosjektleder og arkitekt

47863633
Ansatt

Torill Standal Eliassen

Leder salg og marked

95477562

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ikke nøl med å sende oss en melding, eller finn kontaktpersoner nedenfor.

Gruppe


Informasjonen sendes kun til prosjektansvarlig i Avento, som vil ta kontakt med deg, eller be noen andre i Avento om å gjøre det. Henvendelsen lagres i vårt system i 30 dager før den slettes automatisk.