Craft CMS - optimalt standardverktøy med stor fleksibilitet

Craft Partner

Visma Avento er offisiell Craft-partner. Dette betyr at vi er verifisert som en aktør med bred erfaring og detaljert kunnskap om Craft CMS. Vi gir deg skreddersydde, gode løsninger i denne fleksible CMS-løsningen!

Vi er eksperter på Craft

Vi kan overta eksisterende nettsider på Craft

Om dere trenger en utvidelse av eksisterende løsning eller har behov for en integrasjon som kanskje er for kompleks for dagens partner er Avento et bra alternativ. Vår styrke er komplekse løsninger og tett kundesupport. Våre utviklere har lang erfaring med både overtakelse og oppdatering av eksisterende løsninger.


Vi kan bygge nye nettsider på Craft

Craft CMS byr på noen fantastiske muligheter og er en eksepsjonell CMS å jobbe i for redaktørene som skal bruke løsningen. Vår rolle i et nettsideprosjekt er under panseret. Vi leverer alt det tekniske på prosjektet, og jobber sammen med særdeles dyktige designere og byråer.Vi kan Craft Commerce

Utvidelsen som gjør Craft-nettsiden om til en fullspekket netthandelsløsning krever litt mer av teknisk samarbeidspartner. Vi har bygget mange nettbutikker, og integrert med de fleste betalingsløsninger og ERP systemer. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av din løsning.


 

 


Vi kan drift

Avento drifter i dag veldig mange Craft-nettsider av varierende kompleksitet. Våre løsninger driftes sikkert i Tussa datasenter eller i sky om det er ønsket. I Avento har vi egen driftsavdeling som holder løsningene oppdaterte og trygge.


 

 


Ansatt

Karoline Brandal Hansen

Leder Web

90101350
Ansatt

Jan André Walderhaug

Prosjektleder

95246659

Egenskaper og fordeler med Craft

Redigering av innhold:

Craft CMS er svært enkel å bruke! Faktisk en av de enkleste CMS verktøyene på markedet vil vi påstå. Med live visning av hva du redigerer, ser du endringene direkte før publisering uten å engang måtte klikke deg frem og tilbake. 

Innholdsstyringen gjør det svært oversiktlig å dele opp tilgang til forskjellig innhold i løsningen. Du kan gi forskjellige avdelinger eller personer tilgang til å redigere sitt eget fagfelt eller bare enkelte innholdstyper som nyheter eller blogg. 

Søkemotor:

I Avento har vi vår egen avdeling med spesialister på SEO og digital markedsføring (VDM) - I Craft CMS har man alle verktøy tilgjengelig for god SEO håndtering på en veldig oversiktlig måte. 

Kraftig men enkel:

Craft CMS er en skalerbar løsning, som fungerer like godt på små enkle sider, som store komplekse portaler. Med Craft kan du også fint vokse med nettsiden din, og bygge på mer komplekse funksjoner etter hvert som tjenestespekteret utvides. Integrasjoner mot bedriftens andre systemer gir store muligheter for effektivisering og konkurransefortrinn. 

Netthandel eller b2b kundeportal:

Craft Commerce er en utvidelse av løsningen hvor man åpner for en rekke funksjoner. Som navnet sier får man altså mulighet til å drive nettbutikk. Dette inkluderer salg av elektroniske produkter, abonnement og annet man kan ha behov for. 

Utvidelsen kan med stor fordel også brukes av B2B fokuserte organisasjoner, hvor man ønsker at kunden skal kunne logge seg på for å få utvidet sitt tjenestespekter på nettsiden. Dette kan være ordrehistorikk, visning av priser etter forhandleravtale, eller oversikt over sitt kundeforhold og sine kontaktpersoner. Med Craft Commerce som fundament kan man komme raskt i gang med digitalisering av kundehåndtering og effektivisering. 

Multisite: 

Med Craft CMS har man mulighet til å drifte flere nettsider på separate domener fra det samme systemet. Dette gir organisasjoner med flere nettsider en oversikt og en stordriftsfordel som virkelig er verdt å merke seg. Du ender med en CMS, ett webhotell og en partner for alle dine nettsider. Full kontroll på tilgangsstyring og innholdsproduksjon og rutiner på tvers av flere nettsider er et fortrinn både økonomisk og sikkerhetsmessig. 

Man kan ha helt forskjellig utseende og funksjonalitet på de separate sidene, eller velge å dele mer identitet og funksjonalitet om ønskelig. Man kan ha en sentral redaktør rolle, eller spre dette ut til flere ansvarlige, helt etter hva som passer organisasjonen best. 

Moduler og innholdstyper:

Med Craft CMS bygger man modulbasert. Det gjør at man kan stokke om på de forskjellige innholdstypene etter behov. Man har med et fåtall komponenter for bilde, tekst, video eller bannere veldig mange mulige variasjoner for oppbygging av engasjerende innhold på siden.

En annen funksjon som er godt ivaretatt med Craft er bruken av forskjellige innholdstyper. Som eksempel; Man legger inn ansatte, nyheter og tjenester som egne innholdstyper. Når man nå vil opprette en underside, har man mulighet til å beskrive sin tjeneste, legge på den ansvarlige kontaktpersonen og vise de mest relevante nyhetene. Går en ansatt så over i ny stilling, kan man oppdatere ansatt beskrivelsen en plass, og alle steder han eller hun er nevnt i nettsiden blir korrekte samtidig. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ikke nøl med å sende oss en melding, eller finn kontaktpersoner nedenfor.

Gruppe


Informasjonen sendes kun til prosjektansvarlig i Avento, som vil ta kontakt med deg, eller be noen andre i Avento om å gjøre det. Henvendelsen lagres i vårt system i 30 dager før den slettes automatisk.