Atom CMS - Headless løsning med uendelige muligheter

Hvorfor du skal velge Atom

Headless

Atom er et rammeverk for publisering av alt fra enkle nettsider til utvikling av komplekse portaler. Løsningen er svært fleksibel og gir våre kunder og forhandlere full frihet til å implementere sin grafiske profil i ulike digitale kanaler.


Robust

I tillegg til å tilby en enkel, oversiktlig og effektiv administrasjon av nettsteder, er Atom en robust plattform med en rekke applikasjoner for interaksjon mot utvalgte målgrupper. Atom har en teknisk arkitektur som skalerer godt og kan dermed håndtere stor trafikk.Microsoft teknologi

Atom er bygget på Microsoft-teknologi og har en lagdelt arkitektur. Systemet består av en modul for administrasjon av innhold, en for publisering av innhold og en del for front-end. Sistnevnte håndterer all toveis kommunikasjon med sluttbruker og eventuelle integrasjoner med bedriftens øvrige datasystemer.


 

 


Drift

Avento drifter i dag flere hundre nettsider av varierende kompleksitet. Våre løsninger driftes sikkert i Tussa datasenter eller i sky om det er ønsket. I Avento har vi egen driftsavdeling som holder løsningene oppdaterte og trygge.


 

 


Ansatt

Stig Reiten

Leder Web

47863633
Ansatt

Ylva Overå Hide

Markedsansvarlig

47287298
Ansatt

Jan André Walderhaug

Prosjektleder

95246659

Egenskaper og fordeler med Atom

Den lagdelte arkitekturen gir kundene våre en rekke fordeler. Blant de viktigste er muligheten for å gjenbruke data i flere kanaler, samt stor fleksibilitet og reduserte kostnader ved fremtidig endring av design og layout av det grafiske grensesnittet.  

Atom oppfyller kravene om universell utforming av IKT-løsninger, og er tilrettelagt for at Google og andre søkemotorer skal indeksere innhold. Alle nettsider blir riktig bygget slik at den tekniske implementasjonen ikke legger begrensninger med tanke på søkemotoroptimalisering. En månedlig rapport med status på mest besøkte sider, exit-sider og annonsering, sendes automatisk til kunden.   

Atom har en egen modul for e-handel. Løsningen er fleksibel og understøtter hele kjøpsprosessen fra produktpresentasjon til betaling og effektuering av ordre. Normalt integreres løsningen med ulike ERP-systemer for å sikre ordrehåndtering og sentralstyring av produktparametere som pris, lagerbeholdning, leveringstid osv. Avento har implementert slike integrasjoner mot alle de større ERP-leverandørene i markedet. En lagdelt, teknisk arkitektur med et definert API, gjør Atom svært fleksibel og robust med tanke på integrering med andre IT-systemer.   

Utfordringer i tilknytning til sikkerhet er en stadig økende trussel for webbaserte løsninger. Atom er derfor kvalitetssikret av eksterne spesialister for å støtte den gjeldende OWASP-standarden.   

En god publiseringsløsning legger grunnlaget for en vellykket satsing på internett. Den kritiske suksessfaktoren er likevel kompetansen til menneskene som implementerer løsningen. For å sikre våre kunder et best mulig sluttresultat har vi derfor gjennom flere år satset på medarbeidere med høye ferdigheter, lang erfaring og gode kommunikasjonsegenskaper.   

I Norge selges Atom via en rekke forhandlere. Vi samarbeider med reklame- og kommunikasjonsbyråer, samt andre IT-selskaper. På denne måten forenes spisskompetanse fra ulike fagområder, og det gir det beste resultatet for kunden.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ikke nøl med å sende oss en melding, eller finn kontaktpersoner nedenfor.

Gruppe


Informasjonen sendes kun til prosjektansvarlig i Avento, som vil ta kontakt med deg, eller be noen andre i Avento om å gjøre det. Henvendelsen lagres i vårt system i 30 dager før den slettes automatisk.

Ansatt

Stig Reiten

Leder Web

47863633
Ansatt

Ylva Overå Hide

Markedsansvarlig

47287298
Ansatt

Jan André Walderhaug

Prosjektleder

95246659