Nettsider og e-handel

Siden 2002 har vi levert nettsider og portaler til flere hundre kunder i inn- og utland, og bygget opp et solid fagmiljø med erfarne utviklere. Vår spesialitet er skreddersydde løsninger med særpreg og utvidet funksjonalitet. Uansett om du vil forbedre din nåværende nettside, eller begynne med blanke ark - ta kontakt med oss, så finner vi den rette løsningen for ditt prosjekt. Jobber du i designbyrå, og trenger en solid teknisk samarbeidspartner til koding og drift? Da bør vi snakke sammen!

Ansatt

Stig Reiten

Leder web

47863633
Ansatt

Torill Standal Eliassen

Leder salg og marked

95477562

Noen av våre siste prosjekter

Ny nettside til Fora Form

Fora Form skal gjennom innovasjon og god design skape gode samspill der mennesker møtes også i fremtiden.

Gjennom tett samarbeid med designbyrået ELLE mELLE og Fora Form selv har vi laget en løsning som ikke bare ser bra ut, men også oppfyller kundens ønske om funksjonalitet og brukervennlighet.

NILs Årbok

Norske Interiør Arkitekters Landsforening (NIL) publiserer hvert år en fantastisk årbok med de beste jobbene innenfor interiør og møbeldesign i Norge. Nå har også nettsidene fått et stort løft. Bleed har stått for design og arkitektur på denne vakre portalen. Nettsiden har Avento kodet i Craft CMS.

BLÆST

ELLE mELLE har laget visuell identitet og redesignet logo for BLÆST Rainwear. Nettbutikken er bygget på Craft Commerce, og bildet vi viser her er bare en brøkdel av totalopplevelsen du kan se inne på sidene. 

Slettvoll

I samarbeid med Bleed har vi utviklet ny nettside for Slettvoll - en kunde som har vært hos Avento i mange år, og som ønsket å løfte sin digitale tilstedeværelse. Nettsiden lar kundene utforske alle Slettvolls kolleksjoner, bli inspirert og komme til en av Slettvolls prisvinnende butikker med en ønskeliste i hånden. Nettsidene er bygget på Atom CMS.

Helland Home

Da Helland ønsket å selge sine møbler på nett, falt heldigvis valget av samarbeidspartnere på Avento og ELLE mELLE. Resultatet er en intuitiv, rask og vakker nettbutikk som lar kundene bestille Hellands produkter hjem på døren - utpakket og klare til bruk. Nettbutikken er bygget på Craft Commerce.

Pir Cowork

Pir Cowork skal bygges midt i sentrum av Ålesund - 5.500 kvm dedikert til nyskaping og gründervirksomhet. Havnevik har designet både identitet og nettsiden, som vi fikk i oppdrag å programmere. Vi gleder oss til å videreutvikle denne med tjenester og integrasjoner når bygget står ferdig! 

62 Nord

Nettsidene til 62 er like vakre som naturen som trekker turistene til vår region. De er designet av Vest Studio og utviklet av Avento. Nettsidene lar 62 presentere alle sine destinasjoner og opplevelser, og samler innhold på tvers av hoteller og restauranter, på en og samme plass. Nettsidene er bygget på Atom CMS.

Avo Consulting

En nettside verdig et rådgiverselskap som vokser i rakettfart. Web er bare en av flatene designerne i Bleed har hatt fokus på i den nye identiteten til Avo, og vi er stolte av å ha fått jobben med å kode løsningen. Designet har flere kompliserende elementer som utfordret oss litt underveis, det liker vi. Nettsidene er bygget på Craft CMS.

Artec Aqua

Artec Aqua leverer anlegg for landbasert oppdrett, og har vokst mye den siste tiden. De hadde derfor behov for å gjøre en oppgradering av eksisterende nettsider. Vi har hatt Artec Aqua som kunde i nesten 10 år, og takker for å oppdraget med å bygge deres nye utstillingsvindu sammen med Havnevik.

Flere av våre kunder