Et bilde av noe

Nettsider og e-handel

Siden 2002 har vi levert nettsider og portaler til flere hundre kunder i inn- og utland, og bygget opp et solid fagmiljø med erfarne utviklere. Vår spesialitet er skreddersydde løsninger med særpreg og utvidet funksjonalitet.

Uansett om du vil forbedre din nåværende nettside, eller begynne med blanke ark - ta kontakt med oss, så finner vi den rette løsningen for ditt prosjekt. 

Last ned vår guide om hvordan du bygger en god nettside

Jobber du i designbyrå, og trenger en solid teknisk samarbeidspartner til koding og drift? Da bør vi snakke sammen!

Ansatt

Karoline Brandal Hansen

Leder Web

90101350
Ansatt

Jan André Walderhaug

Prosjektleder

95246659

Noen av våre siste prosjekter

Et bilde av noe

Bybadet

Bybadet leverer badeglede i sentrum av Ålesund! Vi har levert nettside og tilhørende teknisk løsning for nettbutikk, der brukerne kan kjøpe klippekort og årskort via nettsiden. Bybadet.no er designet av designbyrået Havnevik.

Et bilde av noe

NILs Årbok

Norske Interiør Arkitekters Landsforening (NIL) publiserer hvert år en fantastisk årbok med de beste jobbene innenfor interiør og møbeldesign i Norge. Nå har også nettsidene fått et stort løft. Bleed har stått for design og arkitektur på denne vakre portalen. Nettsiden har Avento kodet i Craft CMS.

Et bilde av noe

BLÆST

ELLE mELLE har laget visuell identitet og redesignet logo for BLÆST Rainwear. Nettbutikken er bygget på Craft Commerce, og bildet vi viser her er bare en brøkdel av totalopplevelsen du kan se inne på sidene. 

Et bilde av noe

Slettvoll

I samarbeid med Bleed har vi utviklet ny nettside for Slettvoll - en kunde som har vært hos Avento i mange år, og som ønsket å løfte sin digitale tilstedeværelse. Nettsiden lar kundene utforske alle Slettvolls kolleksjoner, bli inspirert og komme til en av Slettvolls prisvinnende butikker med en ønskeliste i hånden. Nettsidene er bygget på Atom CMS.

Et bilde av noe

Helland Home

Da Helland ønsket å selge sine møbler på nett, falt heldigvis valget av samarbeidspartnere på Avento og ELLE mELLE. Resultatet er en intuitiv, rask og vakker nettbutikk som lar kundene bestille Hellands produkter hjem på døren - utpakket og klare til bruk. Nettbutikken er bygget på Craft Commerce.

Et bilde av noe

62 Nord

Nettsidene til 62 er like vakre som naturen som trekker turistene til vår region. De er designet av Vest Studio og utviklet av Avento. Nettsidene lar 62 presentere alle sine destinasjoner og opplevelser, og samler innhold på tvers av hoteller og restauranter, på en og samme plass. Nettsidene er bygget på Atom CMS.

Et bilde av noe

Avo Consulting

En nettside verdig et rådgiverselskap som vokser i rakettfart. Web er bare en av flatene designerne i Bleed har hatt fokus på i den nye identiteten til Avo, og vi er stolte av å ha fått jobben med å kode løsningen. Designet har flere kompliserende elementer som utfordret oss litt underveis, det liker vi. Nettsidene er bygget på Craft CMS.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi vil sende deg eposter om nyheter, arrangement og webinar samt eksklusivt innhold om teknologi og trender.

Flere av våre kunder