Et bilde av noe

Microsoft 365: Trygt og enkelt

Vi i Visma Avento har lang erfaring med både rådgivning og implementering av tjenestene som finnes i Microsoft 365. Denne løsningen gjør det enkelt å samarbeide både internt og eksternt, og som samtidig passer på sikkerheten på tvers av alle dine enheter.

Microsoft 365 består av mange ulike applikasjoner som forenkler hverdagen til bedriften deres. Vi hjelper deg med implementasjon av Microsoft 365 og alle de tilhørende systemene. Noe av det du får er et fleksibelt intranett, Teams, sikkert dokumentarkiv og mange ulike applikasjoner. Alt dette kan skreddersys til bedriftens behov, og løsningen fungerer godt til små og store bedrifter. 

Effektiv hverdag
De ulike applikasjonene i Microsoft 365 gjør det enkelt å samarbeide digitalt, og dere kan for eksempel arbeide i samme dokumenter i sanntid. Det blir også enkelt å kommunisere og booke møter med epost og kalender i Outlook.
Det blir altså enklere og mer effektivt å samarbeide i en digital hverdag med denne løsningen. Ikke minst blir alle applikasjonene oppdatert jevnlig slik at dere alltid jobber med den nyeste funksjonaliteten.

Sikker drift
I dag er sikkerhet avgjørende for drift, og Microsoft 365 gjør at dere kan jobbe trygt på alle enheter hvor som helst. Løsningen kan beskytte enhetene mot spionprogramvare, virus og andre digitale trusler. I tillegg kan firmadataen og personopplysninger bli oppbevart sikkert og i tråd med personvern. Microsoft 365 gjør også administrering av brukere og enheter enkelt, og brukerne kan enkelt logge på med samme innlogging på alle de tilknyttede tjenestene. De fleste vet at for eksempel to-faktor-autentisering er helt nødvendig for en sikker, digital hverdag. Microsoft 365 har egne løsninger for dette, og system for å sikre at alle ansatte bruker dette. 

Visma Avento er Microsoft Gold Partner
Vi i Visma Avento er Microsoft Gold Partner, og du kan være trygg på at vi har spisskompetanse og mange års erfaring med kunder fra ulike bransjer. Enten du allerede er i gang med å benytte deg av plattformen, eller vurderer å ta i bruk Microsoft 365 kan vi bistå dere både som en uavhengig rådgivningspartner, eller som en drifts- og tjenesteleverandør. Vi kan også tilby en produktportefølje som bygger på Microsoft 365 om dere har behov ekstra funksjonalitet i form av CRM og prosjektstyring.
Les mer om Briva: Forenklet samhandling med Sharepoint.

Kontakt oss

Gruppe


Jeg godtar at Avento AS lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte. Opplysningene blir lagret frem til vi blir bedt om å slette de. Ønsker du innsyn i disse opplysningene kan du kontakte oss på post@avento.no.

Mer om drift og skytjenester her

Azure Drift

Det er mange fordeler med å flytte applikasjoner og servere over i Azure, men riktig drift og administrasjon er avgjørende.

Azure-universet

Azure er en allsidig skytjeneste fra Microsoft som kan løse flere utfordringer for din bedrift. Fordelen er at Azure-tjenesten er skalerbar, sikker og fleksibel. I tillegg betaler du for det du faktisk bruker, og slik kostnadseffektivitet er alltid en fordel.

Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder cloud

004793209768
Ansatt

Torstein Ødegård

COO

004796629911
Ansatt

Birgitte Hoddevik

Markedssjef

004741610170