Hva vi gjør

Visma Avento er et konsulentselskap med spisskompetanse innenfor IT-rådgivning, systemutvikling, Business Intelligence og digital markedsføring. Vi har lang erfaring med design og utvikling av forretningskritiske datasystemer, og jobber målrettet for å realisere digitale muligheter sammen med våre kunder.

Våre tjenester

Strategisk rådgivning

Visma Avento rådgivning er etablert for å møte behovet for kompetansestøtte og sparring i markedet rundt digitalisering. Med den teknologiske utviklingen vi har nå er det få bedrifter som klarer, på egenhånd, å holde seg oppdatert på alle områder.Det er et økende behov for innsikt i mulighetsrommet og hvordan man best planlegger utnyttelse av dagens teknologi, samtidig som man planlegger for fremtidens muligheter.

Business Intelligence: Fra data til innsikt

De fleste virksomheter har store mengder data fra egen drift, knyttet til for eksempel økonomi, produksjon, logistikk og sensorikk. Men det er først når informasjonen gjøres om til innsikt, at den virkelig blir verdifull. Analytics/Business Intelligence handler om å samle, analysere og visualisere data, for å få bedre overblikk og detaljkunnskap. Tilgjengelighet er også avgjørende - du skal raskt og enkelt ha tilgang på informasjonen du trenger, uansett tidspunkt og hvor du befinner deg.

Systemutvikling

Systemer skreddersydd til virksomheten gir ofte størst effektivisering. Når alle delene snakker sammen, og systemet gjør nøyaktig hva organisasjonen trenger fra ledelse til produksjon, har du sikret optimal drift. Systemutvikling er kjernen i Avento, og våre arkitekter og systemutviklere er blant de beste i Norge.

Nettsider og e-handel

Uansett kompleksitet, har man alltid et mål med en tilstedeværelse på nett. Løsninger som prioriterer brukeropplevelse og høy måloppnåelse er en nødvendig del av de fleste virksomheter. Sammensatte nettløsninger som integrerer dine andre systemer i et moderne web-grensesnitt, er et av feltene vi har spesialkompetanse på.

Skytjenester

For bedriftens kjernesystemer er kriteriene sikkerhet, arbeidsflyt og skalerbarhet spesielt viktige å ivareta. Vi bruker skytjenesten Azure til å levere kostnadseffektive, fleksible løsninger til våre kunder. Avento er Microsoft Gold Partner - og du kan være trygg på at våre spesialister vil kunne migrere all din infrastruktur over i skyen.

Microsoft 365

Vi i Visma Avento har lang erfaring med både rådgivning og implementering av tjenestene som finnes i Microsoft 365. Denne løsningen gjør det enkelt å samarbeide både internt og eksternt, og som samtidig passer på sikkerheten på tvers av alle dine enheter.

Digital markedsføring

Vårt in-house byrå, Visma Digital Marketing, brenner for kreativ kommunikasjon og målbare, effektive løsninger i digitale kanaler. De hjelper deg med alt fra strategi og planlegging av kampanjer, til utførelse og måling av effekt. Visma Digital Marketing er din rådgiver innen søkemotoroptimalisering, inbound marketing, annonsering i sosiale medier og programmatisk.

Kontakt oss gjerne for å få vite mer

Ansatt

Torill Eliassen

Daglig leder

004795477562
Ansatt

Torstein Ødegård

COO

004796629911
Ansatt

Karoline Brandal Hansen

Leder web

004790101350
Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder cloud

004793209768
Ansatt

Geir Balsnes

Leder rådgivning

004790521061
Ansatt

Oddbjørn Hatløy

Byråleder Visma Digital Marketing

004790502359
Ansatt

Birgitte Hoddevik

Markedssjef

004741610170

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi vil sende deg eposter om nyheter, arrangement og webinar samt eksklusivt innhold om teknologi og trender.