Hva vi gjør

Avento er et konsulentselskap med spisskompetanse innenfor IT-rådgivning, systemutvikling, Business Intelligence og digital markedsføring. Vi har lang erfaring med design og utvikling av forretningskritiske datasystemer, og jobber målrettet for å realisere digitale muligheter sammen med våre kunder.

Våre tjenester

Rådgivning

Rådgivning handler om å se hele mulighetsbildet eller utfordringen dere står ovenfor. Vi setter oss grundig inn i problemstillingene, og setter sammen tverrfaglige grupper for å trygge at valgene som tas gir ønsket resultat. Strategisk rådgivning sikrer at alle kriterier i ditt digitaliseringsprosjekt blir oppfylt.

Data analytics

De fleste virksomheter har store mengder data fra egen drift, knyttet til for eksempel økonomi, produksjon, logistikk og sensorikk. Men det er først når informasjonen gjøres om til innsikt, at den virkelig blir verdifull. Analytics/Business Intelligence handler om å samle, analysere og visualisere data, for å få bedre overblikk og detaljkunnskap. Tilgjengelighet er også avgjørende - du skal raskt og enkelt ha tilgang på informasjonen du trenger, uansett tidspunkt og hvor du befinner deg.

Systemutvikling

Systemer skreddersydd til virksomheten gir ofte størst effektivisering. Når alle delene snakker sammen, og systemet gjør nøyaktig hva organisasjonen trenger fra ledelse til produksjon, har du sikret optimal drift. Systemutvikling er kjernen i Avento, og våre arkitekter og systemutviklere er blant de beste i Norge.

Nettsider og e-handel

Uansett kompleksitet, har man alltid et mål med en tilstedeværelse på nett. Løsninger som prioriterer brukeropplevelse og høy måloppnåelse er en nødvendig del av de fleste virksomheter. Sammensatte nettløsninger som integrerer dine andre systemer i et moderne web-grensesnitt, er et av feltene vi har spesialkompetanse på.

Skytjenester og Office365

For bedriftens kjernesystemer er kriteriene sikkerhet, arbeidsflyt og skalerbarhet spesielt viktige å ivareta. Office365 sikrer i tillegg at informasjon er tilgjengelig for organisasjonen når det trengs, og at alle kritiske tjenester fungerer uavhengig av lokasjon. Avento er Microsoft Gold Partner - og du kan være trygg på at våre spesialister vil kunne migrere all din infrastruktur over i skyen.

Digital markedsføring

Vi er stolte av at de digitale markedsførerne i Racer har blitt en del av Avento-familien. En drivende dyktig gjeng, med lidenskap for kreativ kommunikasjon og effektive, målbare løsninger.

Kontakt oss gjerne for å få vite mer

Ansatt

Stian Bang

Daglig leder

004790779400
Ansatt

Torstein Ødegård

COO

004796629911
Ansatt

Torill Eliassen

Leder salg og marked

004795477562
Ansatt

Stig Reiten

Leder web

004747863633
Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder cloud

004793209768