Er vi en match?

Vanskelig å finne en jobb som er ute etter noe seriøst? Leter du etter en jobb du kan dele livet med?

Arbeidsmiljøet her i Visma Avento bør oppleves. Godt humør, takhøyde og mye frihet. Vi er svært bevisste på verdien av å være mer enn en arbeidsplass for våre ansatte. Med aktiviteter for den utvidede Visma Avento-familien legger vi tilrette for fine minner og gode relasjoner på tvers. Vi arrangerer sosiale sammenkomster så ofte vi kan. London-weekend, førpremierer på kino, hawaiiparty og fjelltur eller juletrefest med familien. Vi er ikke ute etter en kort flørt, men et langvarig arbeidsforhold. Er vi en match?

Caroline Linge Ervik - Teamleder og prosjektleder

- For meg er godt arbeidsmiljø ekstremt viktig. Dette får de ansatte til å gi det lille ekstra og løfter slik også det faglige til nye høyder. Jeg fikk høre fra flere bekjente at Visma Avento hadde et skikkelig bra arbeidsmiljø, og dette kan jeg nå selv skrive under på. Det er et sterkt teknologisk fagmiljø, og arbeidsmiljøet er preget av humor, takhøyde og vilje for å levere gode løsninger sammen. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag!

Har du lidenskap for digitale muligheter, så har vi kanskje jobben for deg, selv om den konkrete stillingen kanskje ikke er lyst ut. Ta kontakt med oss for en prat!

Et bilde av noe

Arne Unneland - Rådgiver innen systemarkitektur

- Jeg trives med å jobbe med bra folk på spennende prosjekter - og da er jo Visma Avento et godt sted å være. For meg som jobber inn mot flere kunder med rådgivning og arkitektur så er det bra å få sparre og spille på lag. Det er gode kollegaer som hjelper hverandre og som for det aller meste har god humor. For min del så gir det både inspirasjon og faglig utvikling.

Har du teknisk bakgrunn og liker å tegne og forklare de store linjene? Liker du å utvikle kreative og gode løsninger og samarbeide tett med kunder? Vil du jobbe med å ta et behov fra idè til optimal løsning?

Et bilde av noe

Porshad Hafezi - Rådgiver Google Ads

- Jeg liker å jobbe i Visma Avento, avdeling Visma Digital Marketing, fordi vi sitter tett på kundene og får hjelpe dem med å nå sine mål. Det er motiverende å se at arbeidet vi gjør skaper vekst for kundene. I tillegg må jeg nevne at man faktisk bruker litt tid på jobb i løpet av en arbeidsuke og da er det viktig å trives. Visma Avento har et arbeidsmiljø i særklasse.

Visma Digital Marketing består av et fagteam på totalt 20 personer som jobber med strategi, digital markedsføring og kreativ kommunikasjon. Nå trenger vi å styrke avdelingen ytterligere, og søker derfor deg som har høy kompetanse innen Google Ads. 

Et bilde av noe

Rasmus Schalech - Business Intelligence-konsulent

- Alle bedrifter har mye data i ulike system, og vår jobb er å hjelpe dem til å samle, bearbeide og presentere denne dataen slik at de kan få bedre innsikt. Resultatet av innsiktsarbeidet gjør at bedriftene kan ta gode, kvalitative beslutninger basert på egne data. I Visma Avento jobber vi i grensesnittet mellom business og teknologi, noe som gjør arbeidshverdagen både spennende og interessant. Vi lærer mye av hverandre og alle er opptatt av å gjøre hverandre bedre. Det er et inkluderende arbeidsmiljø der alle vil være med å løfte selskapet.

Vil du også jobbe i grensesnittet mellom det forretningsmessige og det tekniske?  Bli med og skap en datadreven hverdag! Vi søker enda flere dyktige konsulenter til vårt Analytics og BI-team.

Et bilde av noe

Hans Olav Sunde - Systemutvikler og teamleder

- Jeg har jobbet med systemutvikling i Visma Avento i 7 år, og fikk nylig mulighet til å bli teamleder. For meg er det veldig givende å jobbe sammen med så mange dyktige mennesker. Man lærer mye av å sitte så tett på personer med spisskompetanse innen så mange ulike fagområder. I tillegg er det et veldig godt arbeidsmiljøet hvor alle er opptatt av at vi skal trives og ha det bra på jobb. Smågodt hver fredag er heller ikke feil.

Trigges du av utfordrende prosjekter og fantastisk arbeidsmiljø? Vi trenger flere dedikerte systemutviklere som kan utvikle innovative løsninger for kundene våre.

Et bilde av noe