En munnfull LinkedIn

Takk til alle som deltok!

31. oktober inviterte vi til vår aller første frokost-munnfull, og rundt 200 mennesker tok turen til Terminalen for å starte dagen sammen med oss.


Dagens hedersgjest var Johan Eriksson, som er LinkedIn sin representant i Norge. Han fortalte om hvordan LinkedIn kan brukes som markedsføringsplattform, og understreket blant annet viktigheten av en god balanse mellom betalt og organisk innhold. Racer-Trine viste eksempler på LinkedIn-caser vi jobber med, deriblant Ålesunds nye og offensive gründersatsing Nortel. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med ELLEmELLE, og Trine hadde med seg ELLE mELLE-rådgiver Sara Strand på scenen. Avslutningsvis fortalte vårt nyeste Racer-tilskudd Charlotte litt om satsingen vi nå gjør på display- annonsering. Kontakt oss gjerne med tilbakemeldinger, for å få vite mer, eller for å avtale et møte.

Under ser du noen glimt fra arrangementet, og du finner link til presentasjonene. 

Om ikke lenge kommer vi tilbake med informasjon og tidspunkt for neste munnfull, og vi håper du har lyst til å delta! Gi oss gjerne et vink om tema du ønsker å lære mer om.