En munnfull teknologi

Vi byr på årets siste munnfull fredag 7. desember! Vi tar på oss den fineste julegenseren og lærer litt av hverandre rundt temaet e-handel.  Hva skal til for å lykkes, og hva gjør de andre? Hvordan påvirkes bedriften din av endringer i forbrukeradferd og konkurransesituasjon? Dette er noe av det du vil få høre mer om på lunsjseminaret.

Vi har fått med oss noen av våre spennende samarbeidspartnere som skal belyse tema fra ulike ståsted.

En munnfull e-handel

Oddbjørn Hatløy er daglig leder for Norwegian Rooms, og vil snakke om ferdigvareindustriens møte med det digitale markedet. Hva skjer med den tradisjonelle forretningmodellen, og hvordan forholder norske bedrifter seg til forhandlernettverket som er sterkt gjeldende i mange av bransjene? Hvilke muligheter ser de mindre produsentene, og hva er nøkkelen for å lykkes for lokale merkevarer som konkurrerer mot store globale konsern som for eksempel Amazon, E-bay eller Alibaba?

Patrik Müller fra DIBS vil presentere E-handelsrapporten for 2018 og trendene fremover. Hvilke tjenester kjøper nordmenn på nett, hvilke betalingsløsninger foretrekker vi,  og hvor mye penger legger vi igjen i nettbutikker? Dette er en årlig rapport basert på undersøkelser blant 7000 forbrukere, og gir oss en pekepinn på hvor vi bør "legge kruttet", for mulighetene er mange! 

Øystein Vikingsen Fauske er leder for digitalisering og HR hos Ekornes. Ekornes har tatt digitaliseringsbølgen inn over seg for alvor, og han vil fortelle om hvordan de satser på teknologi for å sikre fremtidig konkurransekraft. Sammen med seg på scenen har han vår egen Thomas Fossum, som i en lengre periode har jobbet tett sammen med Ekornes. De vil beskrive arbeidet med å få på plass en digital plattform for forbedret kundeopplevelse og eCommerce. 

Vi håper at du kan tenke deg å få litt faglig påfyll og en uformell matbit sammen med oss. Det serveres sandwich til lunsj, så gi oss gjerne beskjed om allergier.

PS. Siden det nærmer seg jul, oppfordrer vi alle som ønsker til å ta på seg julegenser for å komme skikkelig i stemning!

Seminaret er selvsagt gratis, men du må melde deg på i skjema under :-) Velkommen!

Tid: Fredag 7. desember  kl: 11:00-12:30  Sted: Moa Kino

Lenke til PPT

En munnfull teknologi Norwegian rooms 07.12.pdf

Norsk E-handel 2018 Ålesund 7 dec 2018 patrik müller.pdf

Påmelding