En munnfull kuntig intelligens

En munnfull kunstig intelligens

Et Google-søk på AI gir 4,75 milliarder resultater. Det snakkes om kunstig intelligens overalt, men hva er det, og hva kan man bruke det til? Hvordan kan AI skape verdi for bedriften din?


Nå som Avento har forent krefter med Visma, har vi vært så heldige å få en hel flokk AI-konsulenter med på laget. En av disse er Jon Christian Halvorsen, forretningsutvikler og data scientist i Visma Consulting. Han er en knakende dyktig kar som brenner for å gjøre hverdagen bedre med anvendt maskinlæring, og har bred erfaring fra både rådgivning, implementering og praktisk anvendelse av AI. En skikkelig bonus er at han er gift med ei fra Sunnmøre, og nettopp har bosatt seg i Ålesund. I medgiften inngikk selvsagt kontorplass hos Avento, og et løfte om å dele kunnskapen og erfaringen sin på En munnfull kunstig intelligens.

 

Program:

Praktisk AI – hva og hvordan?

Kundecaser: Hva var problemene, hvordan løste vi dem, og hvorfor?


Arrangementet passer for deg som er leder eller nysgjerrig på hvordan kunstig intelligens kan brukes i praksis. Blir du trigget av å løse komplekse problemstillinger med ny, anvendt teknologi, er du nødt til å komme!

Vi håper at du kan tenke deg litt faglig påfyll og en uformell matbit sammen med oss!  Det serveres wraps til lunsj, så gi oss gjerne beskjed om allergier. Opplegget er selvsagt gratis, og vi setter pris på at du melder deg på i skjemaet under, så vi har nok mat til alle :-) 


NB! Merk endring i lokasjon fra tidligere arrangementer - denne gangen samles vi på Odeon kino.