Et bilde av noe

En munnfull digitalisering

Vi inviterer til "En munnfull digitalisering" sammen med VY!
Dette lunsjforedraget skal gi energi og motivasjon for mulighetene digitaliseringen av samfunnet gir. Hvordan kan bedrifter bli smidige nok til å snu seg etter de raske teknologiske endringene?
16. november kl.12 - 13:30 på Dampsentralen på Pir.

Digitalisering er ikke et prosjekt, men en konstant prosess. Bedrifter må tilpasse seg, for å ikke løpe etter utviklingen, men heller ligge foran. 

IT-direktør i VY, Trude Østby Dahl, tar turen til Ålesund for å fortelle om den store transformasjonen de har vært gjennom. Digitalisering har vært en sentral del av denne store omstillingen, og vi gleder oss vanvittig til å få et innblikk.

Vi får med oss Ekornes og Optimar, i tillegg til VY, i en panelprat om digital transformasjon. Hvilke muligheter og utfordringer ligger i dette for de som skal i gang? Hvordan sikrer vi riktig kultur og forankring?

16. november kl.12 - 13:30 på Dampsentralen på Pir. Registrering fra kl.11:30. 
Alle deltagere får lunsj og litt forfriskninger.

Bli med på "En munnfull digitalisering" og la deg inspirere!

Visma Avento har siden starten i 2002 arbeidet for å skape de beste teknologiske løsningene for kundene. En viktig del av dette er å gi gode råd og være en trygg sparringspartner. Vi merker at behovet for gode råd og sparring øker i takt med utviklingen, og vi satser derfor enda tyngre på rådgivning. Oddbjørn Hatløy har med seg spydspisser innen teknologi og arkitektur, strategi og ledelse, digital markedsføring, sikkerhet, design og analytics. 

Ansatt

Oddbjørn Hatløy

Leder rådgivning

Ansatt

Ylva Overå Hide

Markedsansvarlig

Hvor digital er din bedrift, sånn egentlig?

Digital styrke og modenhet er ingen selvfølge; det er en tilstand der hele virksomheten anvender digitale arbeidsmåter og teknologier for å forbedre prosesser, engasjere arbeidsstyrken og drive frem nye produkt og tjenester. Kjenner du virksomhetens digitale styrker og svakheter?

Et bilde av noe