Et bilde av noe

Birgitte Hoddevik skal styrke Visma Avento sin merkevare

Birgitte Marie Hoddevik er ny markedssjef i Visma Avento! Hoddevik har jobbet i Visma Digital Marketing siden juni 2021, og har tidligere erfaring fra Microsoft, Visma og Kongsberg Maritime. Som markedssjef skal Hoddevik lede vårt markedsarbeid og nye satsing på inbound marketing for å styrke markedsposisjonen vår.

- Visma Avento er ikke bare en sterk merkevare, men et spennende selskap som jeg har fulgt i mange år. Selskapet er det ledende teknologimiljøet på Nordvestlandet, og leverer utrolig spennende løsninger for sine kunder. Løsninger jeg gleder meg til å være med å synliggjøre. Fremover vil vi jobbe enda mer målrettet med innhold for å skape verdi for både nye og eksisterende kunder, sier ny markedssjef i Visma Avento, Birgitte Hoddevik. 

Vil styrke sin markedsposisjon
Våre 90 konsulenter leverer rådgivning og tjenester innen forretningsutvikling, systemutvikling, Business Intelligence og digital markedsføring. Vi ser nå behovet for å jobbe mer etter inbound-metodikken for å ta en enda tydeligere posisjon i markedet. Hoddevik blir en del av ledergruppen i Visma Avento, for å sikre at alle beslutninger er forankret i alle ledd.

- Vi har en ambisjon om å vokse, slik at vi kan levere nytenkende digitale løsninger til enda flere kunder, fra hele landet. Et viktig ledd i denne ambisjonen er økt fokus på merkevarebygging og markedsarbeid, og spesielt inbound-metodikken. Merkevarebygging for vekst må forankres internt i organisasjonen, og det var derfor helt naturlig at den nye markedssjefen ble en del av vår ledergruppe, sier Torill Standal Eliassen, daglig leder i Visma Avento.

Den nye markedssjefen har lang erfaring fra strategisk arbeid i B2B-markedet. Hun har selv erfart hvilke resultater inbound marketing kan gi til B2B-bedrifter, som tradisjonelt har lengre kjøpsprosesser.

- For lengre beslutningsprosesser er det utrolig viktig å være tilstede hele veien. Fremover vil vi i Visma Avento jobbe med å bruke data og innsikt til å plukke opp hvor nærme en potensiell kunde er et kjøp for så å tilpasse kommunikasjon og innhold deretter. Inbound handler om å engasjere målgruppen med relevant innhold til riktig tid, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, forteller den nye markedssjefen.

Fant riktig profil internt i selskapet
Vi er opptatt av å ha gode utviklingsmuligheter for sine ansatte. Dette innebærer tilrettelegging for større faglig utvikling, og intern utlysning av nye stillinger. Vi er glade for å finne en markedssjef med både riktig faglig tyngde og god kjennskap til selskapet! 

Hoddevik startet i Visma Avento, i avdeling Visma Digital Marketing 1. juni 2021, og har vært både rådgiver og teamleder. Hun har flere års erfaring fra IT-bransjen, og med selskaper som Microsoft, Visma og Kongsberg Maritime på CV-en. Det er denne dyptgående kunnskapen om IT-bransjen og strategisk markedsføring som gjorde Hoddevik til et naturlig valg til stillingen som ny markedssjef her hos oss. 

- Vi er alltid på leting etter nye talenter, og for å være en attraktiv arbeidsplass er det viktig å ha gode muligheter for utvikling. Det er veldig positivt å kunne finne riktig profil internt i selskapet. Hoddevik har lang fartstid innen markedsføring i B2B-segmentet og spesifikt innenfor teknologi. Hun har solid faglig tyngde innen markedsføring og lidenskap for teknologi. Hoddevik har akkurat den kunnskapen og erfaringen som trengs for å utvikle Visma Avento og løfte oss videre, sier daglig leder Eliassen om den nye markedssjefen.

Hoddevik forteller at hun motiveres av Visma Aventos kombinasjon av faglig kompetanse innen ulike teknologier og fokus på godt arbeidsmiljø.

- Visma Avento har rundt 90 ansatte, og en bredde av spisskompetanse, som gjør at vi kan levere nytenkende, teknologiske løsninger. Dette er utrolig spennende, og toppes av et fantastisk arbeidsmiljø. Alle som jobber i Visma Avento er opptatt av å spille hverandre gode. Det er lett å bli motivert når man arbeider med så dyktige, hyggelige folk!, avslutter Hoddevik.

 

Ansatt

Torill Standal Eliassen

Daglig leder

004795477562
Ansatt

Birgitte Hoddevik

Markedssjef

004741610179