Avento + Visma

Som et ledd i vår ambisjon om å realisere digitale muligheter, er det inngått en avtale om å selge samtlige aksjer i Avento til Visma. Oppkjøpet styrker Vismas satsing på skreddersydde løsninger, og samlet blir Visma Consulting og Avento en av de absolutt ledende leverandørene på Microsoft-teknologi i Norge.

Verdifullt partnerskap

Det digitale landskapet forandrer seg hele tiden, og det er derfor viktig for oss å få tilgang til spisskompetanse innenfor nye fagområder. Samtidig er det utfordrende for kundene våre å manøvrere i en jungel av muligheter, og de ser stadig oftere til oss for råd. Med Visma i ryggen, vil vi representere et unikt kompetansemiljø, med store muligheter til å skape verdi for kundene våre. Vi har høye ambisjoner for alt vi gjør, og er overbeviste om at dette partnerskapet også vil styrke vår posisjon som en attraktiv arbeidsgiver.

– Vi har lenge sett etter et selskap som kan utfylle og forsterke oss både faglig og geografisk. I Avento får vi begge deler, sier Vidar Evensen, administrerende direktør i Visma Consulting. Kompetansemessig og kulturmessig utfyller vi hverandre svært godt, for de ansatte i Avento er en svært kompetent gjeng, som i likhet med oss er opptatte av faglig utvikling og er nysgjerrige på ny teknologi.

Hva betyr dette for kundene våre?

Om noen skulle lure på om vi nå kommer til å endre oss, er svaret ja. Vi jobber hver eneste dag for å utvikle oss til det bedre, og tror partnerskapet med Visma er et viktig skritt i retning av å være en enda mer relevant leverandør. Både eiere og ansatte ser store muligheter, og vi gleder oss til å realisere disse sammen med kundene våre.
Vi har ingen planer om å bli mer byråkratiske eller slutte å satse lokalt. Den største forskjellen er at vi nå har tilgang til et bredere fagmiljø som vi kan trekke på når vi trenger det.  Visma er veldig opptatt av å bevare og videreutvikle den kompetansen og kulturen vi har bygget i Avento.

– Rent praktisk vil lite endre seg. Vi vil fortsatt hete Avento og bestå av de samme folkene, med de samme verdiene, sier Stian Bang, daglig leder i Avento.

Spørsmål vil alltid dukke opp, og vi står klare til å besvare dem. Lurer du på noe, er det bare slå på tråden eller sende oss en melding.

Ansatt

Stian Bang

Daglig leder

004790779400
Ansatt

Torstein Ødegård

Leder system

004796629911
Ansatt

Torill Eliassen

Leder salg og marked

004795477562
Ansatt

Eirik Staurset

Leder web

004791625102