Avbildet: COO Torstein Ødegård, Liv Schrøder og Heidi Skeide fra Klinikk for kreftbehandling og rehabilitering ved Ålesund sykehus, og daglig leder Torill Standall Eliassen.

Årets julegave til kundene våre

Vår julegave til kundene våre blir også i år gleden av å gi og hjelpe andre. Vi donerer kr 20 000 til Barnekreftforeningen og kr 20 000 til Klinikk for kreftbehandling og rehabilitering ved Ålesund sykehus. 

Et bilde av noe

Barnekreftforeningen er en selvstendig og frivillig organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. Støtten de får blir brukt til å gi håp og glede, og til livsviktig forskning på barnekreft. Klinikk for kreftbehandling og rehabilitering ved Ålesund sykehus gir et tilbud til pasienter innenfor kreftbehandling, rehabilitering og revmatologi for hele Møre og Romsdal. 

Vi har stor respekt for disse to organisasjonene og det betydningsfulle arbeidet de gjør, og det betyr mye for oss å kunne støtte dem. Vi håper på at flere vil være med å gi. Støtt det viktige arbeidet:

Barnekreftforeningen
Vipps nasjonalt: 02099
Vipps Møre og Romsdal: 13080
Gavekonto nasjonalt: 7058 09 33333
Gavekonto Møre og Romsdal: 3901.09.55401
Bli støttemedlem
Hjemmeside: https://www.barnekreftforening...

Klinikk for kreftbehandling og rehabilitering
Kontaktperson: Jorun Bøyum, Klinikksjef kreftbehandling og rehabilitering
Gavekonto: 86017219156
Hjemmeside: https://helse-mr.no/avdelinger/klinikk-for-kreftbehandling-og-rehabilitering 

Vi ønsker deg en fantastisk jul sammen med dine nærmeste og gleder oss til et nytt spennende år!

Avbildet: COO Torstein Ødegård, Liv Schrøder og Heidi Skeide fra Klinikk for kreftbehandling og rehabilitering ved Ålesund sykehus, og daglig leder Torill Standal Eliassen.