Årets fineste julegave

2020 har vært et annerledes år for oss alle. Spesielt de som allerede har vært i vanskelige situasjoner har fått det enda tøffere. Vår julegave til kundene våre blir derfor gleden av å gi og hjelpe de som trenger det. Vi har donert kr 30 000 til Hjelpegruppe for Ålesund og omegn, og håper flere bedrifter vil være med å bidra.

Minst 550 familier i vårt nærområde har ikke råd til å kjøpe julegaver, julemiddag eller andre ting som de fleste kan ta for gitt. I jula blir forskjellen på mulighetene og midlene man har enda større enn i hverdagen ellers. Hjelpegruppe for Ålesund og omegn gjør utrolig viktig arbeid, og dette vil vi være med og bidra til at de kan fortsette med. Vi håper at flere vil være med på denne dugnaden. Støtt arbeidet til Hjelpegruppe Ålesund og omegn, Kirkens bymisjon, Frelsesarmeen, eller andre viktige organisasjoner.


Hjelpegruppe for Ålesund og omegn

Spleis

Vipps: 80378

Facebook


Kirkens bymisjon

https://kirkensbymisjon.no/glede

https://kirkensbymisjon.no/bye...


Frelsesarmeen

https://frelsesarmeen.no/aktue...

https://www.facebook.com/frels...

https://frelsesarmeen.no/lokal...


Visste du at FN anslår at rundt 10 prosent av befolkningen i Norge lever under den relative fattigdomsgrensen?* Å være fattig i verdens rikeste land handler ikke bare om mangel på mat, bolig og klær - det betyr også manglende mulighet til å delta sosialt*. Det er tabubelagt å være fattig i Norge i dag. La oss bruke dette året til å bli flinkere til å bry oss om hverandre.

Bli med og spre juleglede!

Vi ønsker deg en fantastisk jul sammen med dine nærmeste og gleder oss til å møtes igjen - fysisk eller digitalt i 2021!

*Kilde: https://www.matsentralen.no/fa...

*Kilde: https://bufdir.no/Familie/Fatt...