Et bilde av noe

Praktisk halvdagskurs om Power BI

Bli med på praktisk halvdagskurs om Power BI for å lære hvordan du kan komme i gang med å skape innsikt i bedriftens data!

Hva: Halvdagskurs om Power BI

Når: Fredag 17. juni 09.00 - 12.00
Hvor: Postveien 17, Ålesund

Bruker du mye tid på klipp og lim i Excel? Ønsker du å automatisere rapportering og få en mer visuell oversikt over nøkkeltall? Power BI er et kraftfullt verktøy for analyse og modellering, som gjør at du kan kombinere data fra flere kilder og sammenstille dem i rapporter som du igjen kan dele med andre. I dette kurset vil du som deltaker lære hvordan du kan bruke Power BI for å lage analyser og rapporter, som gir grunnlag for bedre beslutninger i bedriften. 

Vi vil gå gjennom:

  • Hvordan importere data til Power BI
  • Lett modellering av data 
  • Bygging av datamodell samt visualisering

Kurset passer for nybegynnere i Power BI, og som skal inspirere til å utnytte dataen man har tilgjengelig, og tilrettelegge for større verdiskaping.

Deltagerne skal selv jobbe med oppsett av egne Power BI-rapporter loset av BI-konsulentene Mailen og Amalie. Deltagerne må laste ned Power BI i forkant, i tillegg til noen excel-ark med data som vi vil sende ut i forkant.
Deltagerne må altså ha med egen PC for å kunne være med på denne praktiske gjennomgangen. Kjennskap til Excel og greie datakunnskaper er en fordel.

Pris for deltagelse er kr 750,- per person. 

Vi gleder oss enormt og håper på å gjøre deg like gira på Power BI som vi er!

Påmelding

Pris for deltagelse er kr 750 per person.

Samtykke

Ansatt

Øyvind Tørlen

Leder Cloud

Ansatt

Birgitte Hoddevik

Markedssjef