Et bilde av noe

Visma Avento får nye eiere


Et av verdens største aksjefond er nye eiere av Visma Avento

I dag kan vi stolt fortelle at CVC, et av de største aksjefondene i verden, blir nye eiere av Visma Avento, etter å ha signert en avtale om å kjøpe Vismas Custom Solutions-divisjon. Visma Avento utgjør en betydelig del av Custom Solution-divisjonen i Visma, som er et av de største IT-konsulentselskapene i Norden. Divisjonen har hatt en lønnsom vekst i særklasse, med et årlig snitt på 22% de siste 5 årene, og 280 million euro i omsetning i 2021. 

Ledende teknologimiljø

Visma Avento har i over 20 år utviklet et fagmiljø med spisskompetanse innen teknologi, analyse, web og digital markedsføring. Sammen med kunder og våre snart 100 ansatte, gleder vi oss til å kunne fortsette å utvikle vår kjernekompetanse og serve våre kunder under ny paraply. 

- Vi tror at å fokusere på vår kjernekompetanse som et selvstendig konsulentselskap, vil være til fordel for dere som kunder og våre ansatte. Gjennom prosessen ble det også klart at CVC Capital Partners er den riktige eieren til å ta oss til neste nivå som et ledende teknologimiljø i Norden, sier Torill Standal Eliassen.


For våre kunder og samarbeidspartnere vil kjøpet ikke medføre noen endringer, men ta kontakt med ditt kontaktpunkt i Visma Avento dersom du har spørsmål.

Ansatt

Torill Standal Eliassen

Daglig leder

004795477562
Ansatt

Birgitte Hoddevik

Markedssjef

004741610179