Gnist Barnehager og Avento mottar merket for god design

Den nye identiteten og plattformen til Gnist barnehager er blitt tildelt den gjeve prisen Merket for God Design. En høythengede pris som deles ut til arbeider som viser spesielt sterk helhetlig tankegang og kommunikasjon. Onsdag ettermiddag mottok Gnist Barnehager, i samarbeid med ​Avento, Havnevik og ​Implement Consulting Group, den ettertraktede designutmerkelsen på Norsk design- og arkitektursenter (DOGA). Utdelingen skjedde på Designdagen, landets viktigste møteplass for designbransjen, næringsliv og offentlig sektor.

"Dette er en helstøpt og gjennomarbeidet profil som snakker til flere målgrupper. På en unik måte kommuniseres det til ansatte, barna og deres foreldre. …Gnist Barnehager, Havnevik, Implement Consulting Group og Avento har skapt en felles identitet man kan være stolt av."

Sitat jury

Digital plattform – Min Gnist

Avento har utviklet en ansatteportal der barnehagemedarbeiderne fortløpende kan logge aktiviteter. Denne kobles opp mot en tilsvarende foreldreportalen. Den lar foreldrene sende og motta beskjeder, sjekke månedsplan og dagrapporter. De kan få tilsendt bilder fra barnas hverdag, sjekke sovetider, bleieskift og får beskjed når det trengs nytt tørt tøy eller varme votter. Den nye løsningen har blitt tatt imot med åpne armer av både ansatte og foreldre. –Portalen har forbedret kommunikasjonen mellom hjem og barnehage, mye takket være brukervennligheten. De nye hjemmesidene har fått en tredobling i antall besøkende, og hver besøkende bruker i snitt dobbelt så lang tid på sidene.

"STOR TAKK til dere for all den kompetanse og erfarenhet dere har bidratt med, samt alt deres engasjement. Dere lever opp til Gnist-navnet. Det har vært en spennende reise det vi har gjort sammen med dere frem til nå, og uten dere hadde vi ikke kommet hit. Jeg er så imponert over den arbeidsgleden dere viser, og ikke minst den interessen dere hele tiden har vist for å skape et resultat i fellesskap."

Kjersti Grønmyr – Daglig leder - Gnist Barnehager

Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development