Devold of Norway lanserer ny nettbutikk

Tilbakemeldingene er strålende etter at Devold of Norway lanserte sin nye nettbutikk.

Devold of Norway er et av verdens eldste utendørs-varemerker og lager ullprodukter for friluftsfolk, eventyrere og profesjonelle som jobber i krevende omgivelser. Selskapet ble etablert i 1853 og drives av innovasjon med fokus på kvalitet.

Devold har tradisjonelt solgt sine varer gjennom forhandlere (kjeder som XXL, GMax etc.) og de siste årene gjennom noen få outlet butikker. I 2015 endret de strategi og ville i tillegg satse på direkte salg til kunder via nett.

Devold og Avento har et solid og langt kundeforhold og i samarbeid med det anerkjente designbyrået Bleed i Oslo, fikk vi i oppdrag å utvikle en «state of the art brandstore». Brukeropplevelsen og kort vei til kjøp har vært i fokus under hele prosjektet.

Løsningen har flere ulike integrasjoner mot kundens ERP-system, for blant annet regelmessige oppdateringer på bestillinger, lagerstatus, pris osv. Underveis i prosjektet har Devold sin produksjon og lager blitt flagget ut av Norge og de har vært gjennom et større ERP-prosjekt. Takket være gode API og en lagdelt arkitektur har bytte av ERP system hatt minimal påvirkning på nettbutikken.

Ta en titt inn for å finne spennende kvalitetsvarer på en intuitiv måte.

www.devold.com


Adresse

Postvegen 17, 6018 Ålesund

Telefon

70 17 60 50

Microsoft Partner

Gold Collaboration and content

Gold Application Development