Aktuelt

Innovative prosjekter, spennende arrangementer, interessante nyheter. Alt vi gleder oss til å dele med deg, samlet på et sted!

Et bilde av noe

Nye eiere av Visma Avento

I dag kan vi stolt fortelle at CVC, et av de største aksjefondene i verden, blir nye eiere av Visma Avento, etter å ha signert en avtale om å kjøpe Vismas Custom Solutions-divisjon. Visma Avento utgjør en betydelig del av Custom Solution-divisjonen i Visma, som er et av de største IT-konsulentselskapene i Norden. Divisjone

Et bilde av noe

Business Continuity - har dere en beredskapsplan?

Beredskap har mye fokus for tiden. I en krigssituasjon blir det fort synlig om man er forberedt eller ei. Det er lett å ikke investere i beredskap når alt er rolig og fredelig. Men når krisen oppstår er det avgjørende å være godt forberedt.

Et bilde av noe

Praktisk halvdagskurs om Power BI

Gjør dere nytte av dataen? Bli med på et praktisk halvdagskurs om Power BI torsdag 28. april kl 09 - 12! Deltagerne vil lære hvordan de kan utnytte Power BI og enkelt gjøre store «kjedelige» datamengder enkle å lese. Kurset skal inspirere til å utnytte dataen man har tilgjengelig, og tilrettelegge for større verdiskaping.

Et bilde av noe

On-demand: En munnfull digitalisering i havrommet

Digitalisering skjer i alle bransjer og miljø. Vi har i dette arrangementet satt fokus på havrommet, og hvilke muligheter som ligger der. AKVA Group avslører hvordan de i partnerskap med AWS og DNV planlegger å transformere industrien gjennom å skape helt nye digitale muligheter. Redningsselskapet deler mer om hvordan de bruker teknologi for å redde liv. Se arrangementet "En munnfull digitalisering i havrommet" on-demand nå!

Et bilde av noe

Birgitte Hoddevik skal styrke Visma Avento sin merkevare

Birgitte Marie Hoddevik er ny markedssjef i Visma Avento! Hoddevik har jobbet i Visma Digital Marketing siden juni 2021, og har tidligere erfaring fra Microsoft, Visma og Kongsberg Maritime. Som markedssjef skal Hoddevik lede vårt markedsarbeid og nye satsing på inbound marketing for å styrke markedsposisjonen vår.

Et bilde av noe

Er vi en match?

Vanskelig å finne en jobb som er ute etter noe seriøst? Leter du etter en jobb du kan dele livet med? Vi er ikke ute etter en kort flørt, men et langvarig arbeidsforhold. Er vi en match?

Et bilde av noe

Vi er samarbeidspartner til Damene først

Damene først blir arrangert av Næringsforeningen i Ålesundsregionen, og er en viktig møteplass som bygger kvinners selvtillit, interesse og motivasjon for å kunne ta på seg større oppgaver og ta imot de muligheter som kommer.

Et bilde av noe

Kjenner du virksomhetens digitale styrker og svakheter?

Digital modenhet er ingen selvfølge; det er en tilstand der hele virksomheten anvender digitale arbeidsmåter og teknologier for å forbedre prosesser, engasjere arbeidsstyrken og drive frem nye forretningsmodeller. Er du klar for en rask kartlegging?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi vil sende deg eposter om nyheter, arrangement og webinar samt eksklusivt innhold om teknologi og trender.