Aktuelt

Innovative prosjekter, spennende arrangementer, interessante nyheter. Alt vi gleder oss til å dele med deg, samlet på et sted!

Et bilde av noe

Avento blir en del av IT-konsernet twoday

I vår annonserte vi nyheten om at CVC, et av de største akjsefondene i verden, blir nye eiere av Visma Avento. Nå kan vi endelig fortelle mer om det nye IT-konsernet, som teller totalt 22 selskaper i Norden. Avento går sammen med fem andre norske konsulentselskap, med til sammen 500 ansatte, og danner den norske delen av det nye IT-konsernet twoday

Et bilde av noe

Cloud native - unclouded guide

Ifølge Gartner gir cloud native platforms fordeler som raskere inntjening av investeringen samt reduserte kostnader. Men hva er egentlig cloud native, hvilke fordeler gir det oss og hvordan kan vi ta det i bruk? I denne guiden bryter vi ned cloud native trenden, hva betyr det for din bedrift og hva er fordelene?

Et bilde av noe

Hvordan lykkes med implementering?

Tradisjonelt sett har endringer knyttet til system og digitalisering vært styrt og ledet fra IT-avdelingen i sin helhet. Etter hvert som de fleste bedrifter har vært igjennom en form for digitalisering de siste årene, har vi heldigvis tilegnet oss verdifull erfaring om viktigheten av god forståelse om hvordan kombinere organisasjonsutvikling og teknologi, for å lykkes med digitalisering.

Et bilde av noe

Systematisk digitalisering

Digitalisering er kanskje en av de mest brukte buzz-ordene som summer rundt oss i dag. Ikke bare i arbeidslivet, men også privat. Men hva er egentlig digitalisering? Hva bør vi digitalisere, og hva bør vi ikke digitalisere? Og ikke minst, hvordan gjør vi det systematisk, og til en god opplevelse for flest mulig?

Et bilde av noe

Var du på Damene Først 2022?

I midten av juni var vi tilstede på Næringsforeningen Ålesundregionen sitt arrangement, Damene Først - og for en dag det var! Vi fikk høre kunnskapsrike og inspirerende foredragsholdere fortelle om veien til ledelse, det ble mingling og speed-dating. En dag vi sent vil glemme.

Et bilde av noe

Nye eiere av Visma Avento

I dag kan vi stolt fortelle at CVC, et av de største aksjefondene i verden, blir nye eiere av Visma Avento, etter å ha signert en avtale om å kjøpe Vismas Custom Solutions-divisjon. Visma Avento utgjør en betydelig del av Custom Solution-divisjonen i Visma, som er et av de største IT-konsulentselskapene i Norden. Divisjone

Et bilde av noe

5 tips for en digital sikker sommer

Når du er på ferie, bør du tenke litt ekstra på sikkerheten for PC og telefon. Vi glemmer ofte hvor mye sensitive data vi lagrer på enhetene våre, og hvor lett det faktisk er å få tilgang til dersom vi ikke er forsiktig. Før du pakker kofferten og setter deg på et fly, tog eller buss, anbefaler vi at du leser deg gjennom denne sjekklisten for å sikre at dataene dine trygg.

Et bilde av noe

Business Continuity - har dere en beredskapsplan?

Beredskap har mye fokus for tiden. I en krigssituasjon blir det fort synlig om man er forberedt eller ei. Det er lett å ikke investere i beredskap når alt er rolig og fredelig. Men når krisen oppstår er det avgjørende å være godt forberedt.

Et bilde av noe

Praktisk halvdagskurs om Power BI

Gjør dere nytte av dataen? Bli med på et praktisk halvdagskurs om Power BI torsdag 28. april kl 09 - 12! Deltagerne vil lære hvordan de kan utnytte Power BI og enkelt gjøre store «kjedelige» datamengder enkle å lese. Kurset skal inspirere til å utnytte dataen man har tilgjengelig, og tilrettelegge for større verdiskaping.

Et bilde av noe

On-demand: En munnfull digitalisering i havrommet

Digitalisering skjer i alle bransjer og miljø. Vi har i dette arrangementet satt fokus på havrommet, og hvilke muligheter som ligger der. AKVA Group avslører hvordan de i partnerskap med AWS og DNV planlegger å transformere industrien gjennom å skape helt nye digitale muligheter. Redningsselskapet deler mer om hvordan de bruker teknologi for å redde liv. Se arrangementet "En munnfull digitalisering i havrommet" on-demand nå!

Et bilde av noe

Birgitte Hoddevik skal styrke Visma Avento sin merkevare

Birgitte Marie Hoddevik er ny markedssjef i Visma Avento! Hoddevik har jobbet i Visma Digital Marketing siden juni 2021, og har tidligere erfaring fra Microsoft, Visma og Kongsberg Maritime. Som markedssjef skal Hoddevik lede vårt markedsarbeid og nye satsing på inbound marketing for å styrke markedsposisjonen vår.

Et bilde av noe

Er vi en match?

Vanskelig å finne en jobb som er ute etter noe seriøst? Leter du etter en jobb du kan dele livet med? Vi er ikke ute etter en kort flørt, men et langvarig arbeidsforhold. Er vi en match?

Et bilde av noe

Vi er samarbeidspartner til Damene først

Damene først blir arrangert av Næringsforeningen i Ålesundsregionen, og er en viktig møteplass som bygger kvinners selvtillit, interesse og motivasjon for å kunne ta på seg større oppgaver og ta imot de muligheter som kommer.

Et bilde av noe

Kjenner du virksomhetens digitale styrker og svakheter?

Digital modenhet er ingen selvfølge; det er en tilstand der hele virksomheten anvender digitale arbeidsmåter og teknologier for å forbedre prosesser, engasjere arbeidsstyrken og drive frem nye forretningsmodeller. Er du klar for en rask kartlegging?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi vil sende deg eposter om nyheter, arrangement og webinar samt eksklusivt innhold om teknologi og trender.