Systemutvikling

 

Teknologi har blitt et stadig viktigere verktøy i all moderne forretningsvirksomhet. Selv om mangfoldet av programvare er stort, opplever mange at standard programvareløsninger ikke dekker alle behov og i flere tilfeller ikke øker bedriftens konkurransekraft i ønsket utstrekning. De bedriftene som evner å gjøre nytte av mulighetene ny teknologi gir, vil bli morgendagens lønnsomme virksomheter.

Aventos konsulenter er ledende på teknologi og har lang erfaring med design og utvikling av forretningskritiske datasystemer. Vi gjennomfører prosjekter innenfor et bredt spekter av bransjer og er spesialister på å skreddersy datasystemer i henhold til oppdragsgivers behov.

Med over 30 konsulenter er Avento nordvestlandets klart største kompetansemiljø på systemutvikling basert på Microsoftteknologi. Vi er Microsoft Gold Partner - Application Development, og de fleste av våre systemutviklingsoppdrag er basert på en av følgende plattformer.

SharePoint

I tillegg til vår standardløsning Briva, tilbyr Avento konfigurasjon og utvikling av applikasjoner basert på SharePoint. God forretnings- og prosessforståelse i kombinasjon med høy kompetanse på systemutvikling, gjør at vi sammen med våre kunder får realisert mer av potensialet som ligger i SharePoint.

Avento skreddersømsplattform

I de tilfellene hvor en standard programvareløsninger ikke dekker alle behov og ikke øker bedriftens konkurransekraft i ønsket utstrekning, er svaret ofte å skreddersy en systemløsning. For å sikre en god løsning og samtidig spare tid og kostnader har Avento bygget en egen plattform for denne typen prosjekter.

Kundens eksisterende datasystemer

I mange tilfeller har våre kunder allerede investert i et datasystem, men mangler kapasitet eller kompetanse til å drive videreutvikling for å holde tritt med marked- og produktutvikling. Avento har konsulenter med lang erfaring som bistår i slike tilfeller. Disse prosjektene leveres i dag innenfor et bredt spekter av teknologi og bransje.

 

 
 
 

Påmelding til nyhetsbrev

For å melde deg av skriv inn den registrerte epostadressen.

Kontakt oss

Avento
Postvegen 17, 6018 Ålesund
Tlf.: 70 17 60 50
Faks: 70 17 60 51
Kontaktskjema

 

Innlogging

 
 
Microsoft Gold Partner