SharePoint

 

Microsoft SharePoint er en omfattende plattform for implementering av moderne intranett-, ekstranett- og internettløsninger. Plattformen egner seg svært godt for samhandling mellom ansatte, kunder, partnere og leverandører.

De mest vanlige bruksområdene for SharePoint er intranett, dokument- og bildearkiv, publisering av nyheter og egne områder for prosjekter og arbeidsgrupper. SharePoint erstatter også i stadig større grad fellesområder på filservere. SharePoint har full integrasjon med andre Microsoftprodukter som blant annet Word, Excel, PowerPoint og Outlook. 

"Vi ser dessverre alt for ofte at kundene vi møter ikke har klart å realisere potensialet som ligger i å bruke SharePoint. Nøkkelen til suksess er å kombinere den tekniske kompetansen med god forståelse for kundens forretningsprosesser og utfordringer." - Erik Herje - systemarkitekt

Avento er spesialister på SharePoint og har levert en rekke skreddersydde prosjekter for våre kunder. Vi er med kunden hele veien fra forprosjekt, hvor Avento og kunde i fellesskap analyserer organisasjonens behov, via implementering og produksjonssetting, til evaluering og oppfølging i etterkant av leveranse. Dette sikrer våre kunder gode løsninger.

 
 
 

Påmelding til nyhetsbrev

For å melde deg av skriv inn den registrerte epostadressen.

Kontakt oss

Avento
Postvegen 17, 6018 Ålesund
Tlf.: 70 17 60 50
Faks: 70 17 60 51
Kontaktskjema

 

Innlogging

 
 
Microsoft Gold Partner