Driftstjenester

 

Avento har lang erfaring med drift av applikasjoner og har høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi leverer driftstjenester basert på ledende teknologier fra HP, Cisco, Microsoft og VmWare. Vårt driftssenter har redundante løsninger i alle ledd, og er døgnovervåket for å garantere våre kunder tjenester med svært høy tilgjengelighet.

ASP (Application Service Provider)

En ASP-løsning innebærer at kundens programmer og applikasjoner driftes fra eksternt driftssenter, og ikke på lokale datamaskiner eller servere hos kunden. På denne måten kan bedriftene fokusere på egen kjernevirksomhet vel vitende om at ansatte alltid har tilgang til applikasjoner og data, uavhengig av lokasjon. Det eneste som kreves er en datamaskin, terminal, mobiltelefon eller et nettbrett. Dette gir de ansatte mulighet til å jobbe hvor som helst, når som helst. Ved bruk av ASP-tjenester får bedriften en forutsigbar økonomi uten bekymringer for uforutsette investeringer til infrastruktur og maskinvare. Det betales kun en fast pris per bruker per måned.

Drift av dedikerte servere

Avento leverer dedikerte virtuelle servere basert på VmWare og Microsoft. Ved å leie en dedikert server får våre kunder tilgang til et profesjonelt driftssenter med høy tilgjengelighet, gode backupsystemer og skalerbar ytelse. Kvalifisert personell fritar kunden for bekymringer rundt oppgraderinger, backup, vedlikehold og administrasjon.

Webhotell

Ved kjøp av nettsider fra Avento får kunden tilgang til vårt webhotell. Dette er en optimalisert plattform for drift av små og mellomstore nettsider basert på vår publiseringsløsning. Vårt webhotell er prismessig svært konkurransedyktig i tillegg til å være meget driftssikkert. Alle data blir daglig sikkerhetskopiert med lagring på ekstern lokasjon. Våre servere er døgnovervåket og tilkoblet redundante nettlinjer.

Cloud Computing

Cloud Computing er en betegnelse på behandling og lagring av data i eksterne serverparker, hvor kunden leier applikasjoner og øvrige IT-tjenester etter behov. Cloud Computing innebærer ingen store engangsinvesteringer, eller langsiktige forpliktelser. Kunden betaler kun for bruk av tjenesten og har tilgang til ubegrenset skalering. Avento har solid erfaring med dagens dominerende leverandører av Cloud Computing. I tillegg til å bistå våre kunder med implementering, er flere av våre produkter tilrettelagt for bruk av Cloud Computing.
 
 
 

Påmelding til nyhetsbrev

For å melde deg av skriv inn den registrerte epostadressen.

Kontakt oss

Avento
Postvegen 17, 6018 Ålesund
Tlf.: 70 17 60 50
Faks: 70 17 60 51
Kontaktskjema

 

Innlogging

 
 
Microsoft Gold Partner