Om Avento

 

Avento er et IT-konsulentselskap som leverer rådgivning, systemutvikling og driftstjenester. Vår kundeportefølje er spredt over hele Norge, samt deler av Sverige, og inneholder alt fra mindre virksomheter til internasjonale konsern. Vi gjennomfører prosjekter av ulik størrelse innenfor strategisk rådgivning, utvikling av IT-systemer og drift/forvaltning av disse.

Gjennom målbevisst satsing på dyktige medarbeidere, godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder, har vi de siste årene hatt en jevn vekst og opparbeidet oss et bredt kundegrunnlag. Vi har blitt Gaselle bedrift fire ganger, og har vært to ganger på den prestisjefylte Technology Fast 50, listen over Norges 50 raskest voksende teknologibedrifter.

Avento passerte i 2013 40 ansatte og er med det nordvestlandets største kompetansemiljø på systemutvikling basert på Microsoft teknologi. Avento er Microsoft Gold Partner og de fleste av våre løsninger er basert på .NET, MS SharePoint, Avento CMS eller vårt egenutviklede rammeverk for skreddersømsprosjekter. Avento CMS er en publiseringsløsning som siden lanseringen i 2002 har vært en ubetinget suksess, og regnes i dag for å være en ledende plattform for portaler og nettsteder.

 
 
 

Påmelding til nyhetsbrev

For å melde deg av skriv inn den registrerte epostadressen.

Kontakt oss

Avento
Postvegen 17, 6018 Ålesund
Tlf.: 70 17 60 50
Faks: 70 17 60 51
Kontaktskjema

 

Innlogging

 
 
Microsoft Gold Partner